Fantastisk

Christian var med til at gøre vores sølvbryllupsfest helt perfekt.
Under velkomstdrinken gik han rundt mellem gæsterne og spillede guitar, det gav en dejlig stemning fra starten.
Afdæmpet guitarspil og sang under middagen, godt valg af musik til dans. Den ramte alle gæsterne, ung som gammel.
Kan varmt anbefales.

Susanne Lindberg
5 stjerner

Christian Daugaard - Fantastisk musik til uformel 50 års fødselsdag.

Jette Bundgaard
Super god

Christian gjorde det super godt. Fandt den rigtige stemning - både med guitaren og med pladerne. Kan på det kraftigste anbefales...

Ralf Daugbjerg
FANTASTISK PERFORMANCE!

Vi vil gerne bringe vores varmeste anbefaling! Christian formåede at skabe hyggeligt og dejligt baggrundsmusik under middagen til vores bryllup for herefter at spille op til dans som DJ, hvilket alle gæster var med på! Christian har en fantastisk stemme og stort repetoair. ALLE gæster roste ham - unge som gamle! Han var med til at gøre vores bryllup perfekt!

Louise Hvass Davidsen
Perfekt!

Musikken var bare lige i øjet. Utrolig behagelig stemning under middagen og under dansen fik Christian gang i bryllupsgæsterne. Vi booker helt sikkert Christian igen :-)

Morten Jensen
Super

Meget behagelig musiker :-) han styrede overhovedet ikke festen - spillede fin og dæmpet musik, mens vi spiste - og fin fin musik under dansen

Gerda Simonsen
Kan varmt anbefale Christian

Kan varmt anbefale Christian der spillede til min 60 års fødselsdag i går. Virkelig god fornemmelse af stemningen. Rigtig god underholdning under maden på guitar og sang uden at være for dominerende. Mange gæster roste ham til skyerne. Og fed som DJ til dansen, der var gang i den. Tak til Christian

Sussi Holm
Vi booker gerne Christian igen

Christian spillede til vores firmasommerfest. Vi har alle kun godt at sige om Christian, som gik rundt blandt os og spillede stille guitar ved velkomsten og spillede ligeledes guitar og sang - tilpas diskret og hyggeligt - under middagen. Han er en god, alsidig musiker og sanger :) og bagefter spillede han op til dans som DJ, med god musik, vi havde lyst til at danse til. Imødekom også de mange musikønsker, som vi præsenterede ham for i løbet af aftenen. Vi booker gerne Christian igen.

Lisbeth Nielsen
120% tilfreds!

120% tilfreds! Alt klappede, Christian er en behagelig fyr og har styr på tingene. Alle vore ønsker kunne han klare og sågar at akkompagnere en veninde, der sang for os til vores bryllup og det var så godt! Alle roste musikken og tror der blev delt en hel del visitkort ud😃 Meget bredt udvalg af sange og god blanding der passede til alle aldre! Vi håber snart vi får brug for en musiker igen og så vil vi vælge Christian!

Lise Storgaard-Lautrup
Rigtig godt

Christian er en meget sød og venlig mand, han forstår virkelig at tilpasse sig en fest. Christian ankommer til den aftalte tid, skøn afdæmpet musik og lækker sang under middagen. Og så giver han den max gas når der skal danses. Alle vores gæster, var meget begejstret for Christian, som vi selvfølgelig vil give de allerbedste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang han bliver inviteret til vores fester. Mvh Connie Nedergaard

Connie Nedergaard
Fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse af have Christian Daugaard som guitarist til min mands 60 års fødselsdag. Han spillede musik, som passede lige til vores gæster. Han er dygtig og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Der var roser til ham fra alle vores gæster.

Jette Christensen
Magisk aften !

Christian spillede til vores bryllup og gjorde det til en Magisk aften! Han blev skam rost af alle vores gæster. Min mand havde allieret sig med Christian til hans tale og fået ham til at spille en sang til mig, Christian havde gjort sangen mere personlig og virkelig følte at den var til mig.

Trine
Varmeste anbefalinger

Hej Christian. vi vil endnu engang sige dig tusind, tusind tak for, at du ville spille til vores bryllup i lørdags, den 20. august 2016. 'Det blev til vores livs bedste og mest fantastiske fest, som vi nu kan se tilbage på, med masser af dejlige minder. Du spillede fantastisk, både på din guitar og efterfølgende som D.J. Vi kan kun give dig vores varmeste og bedste anbefalinger videre, til alle vi kender og alle som måtte læse dette. Du blev rost til skyerne af alle vores gæster. Vi vil ønske dig held og lykke i fremtiden, og håber du fortsat er i branchen om 25 år, når vi skal fejre sølvbryllup. De varmeste hilsner fra Dorthe og Niels Henriksen, Vildbjerg/Sunds

Niels Henriksen
Lækker musik til fødselsdag

Bliver lige nødt til at sige kæmpe stor tak til Christian for lækker lækker musik til min fødselsdag 😊😊 kan varmt anbefales 👍❤️ synger fantastisk - holder det i et leje, hvor gæsterne også kan snakke sammen - og gir den max gas når der skal danses 😊😊 book ham og I er sikre på at musikken er i top 😊

Helle Andersen
Fantastisk stemme og stort repertoire

Også her skal du have en STOR tak for at have gjort vores bryllup perfekt! Er ovenud glad for at det var dig vi valgte som bryllupsmusiker til vores bryllup! Fantastisk stemme og stort repertoire for både unge og ældre! Masser af ros fra ALLE gæster! Held og lykke på din vej - og vi ses HELT sikkert igen til vores næste store fest eller ved nogen af alle dem jeg anbefaler dig til!! :-)

Louise Kidmose Johnsen‎
God stemning

Jeg kan kun give Christian mine varmeste anbefalinger. Han formår at skabe en god stemning og spille op til dans så alle tros forskellig musik smag kommer ud at danse. Flere af mine gæster er også kommet med mange rosende ord og jeg er helt enig med dem. Christian er en meget dygtig musiker.

Louise Hansen
Behagelig dinnermusik

Med sin behagelige dinnermusik skabte Christian fra festens start en fornøjelig stemning. Ved den efterfølgende dans blev det tydeligt at Christian bestrider et stort repertoire og han fandt hurtigt gæsternes musiksmag. Jeg kan varmt anbefale Christian til din næste fest.

Jens Wiederholt Larsen Direktør Danmarks Leder Organisation
En musiker, der kan sit håndværk

Jeg har nydt godt af Christians musiktalent ved flere fester, både firmamæssigt og privat. Christian er en super DJ - finder hurtigt publikums smag!, han er super med en guitar og stille sang til lidt hyggemusik før og under middagen - og når der bydes op til dans, ved han præcis hvad der skal til for at fylde et dansgulv - med musik afstemt efter publikum.
Hvis man vælger Christian som musiker til sin fest/ arrangement, får man en musiker, der kan sit "håndværk" og en musiker - der uden på nogen måde at dominere - skaber en super stemning.

Morten Pedersen Direktør Codan Forsikring A/S
Christian rammer altid plet

Beskæftigelsesnetværket har flere gange brugt Christian som musiker til vores årskonference på Hotel Vejlefjord. Christian rammer altid plet med sit musikvalg og sætter tonen an til en god stemning.

Thomas Borup, Centerleder CBR-Randers/Formand for Beskæftigelsesnetværket
Ubetinget succes

Vi har i mange år brugt Christian til vores firmafester og jeg har også adskillige gange haft bud efter Christian til diverse private arrangementer!
Christians stille guitarmusik og sang under spisningen er uovertruffen, og når han så varmer op til dans, enten som DJ eller med band, sporer han sig hurtigt ind på stemningen og musiksmagen på sit publikum og dansegulvet er fyldt!
Også til en fest for hovedsageligt udlændinge var han en ubetinget succes!
Jeg vil gerne give Christian mine varmeste anbefalinger.

Lone Iversen. Produktionsleder Womens Wear Group A/S
Få et uforpligtende
tilbud lige her
Kontakt mig