Skab de rette rammer til brylluppet

Et bryllup skal have en helt særlig atmosfære, der både er hyggelig og varm og samtidigt højtideligt og festligt. Det er lige præcis den kombination, der får både jer og gæsterne til at få en fuldstændig uforglemmelig dag. Med afdæmpet og stemningsfuld guitarspil og sang under middagen og som DJ, der får dansegulvet til at eksplodere, sørger jeg for, at den helt rigtige atmosfære bliver skabt til jeres bryllup.

Jeg har stået for underholdningen til utrolig mange bryllupper gennem de sidste mange år, så jeg ved lige præcis, hvordan man skaber en god fest rent musikmæssigt. Jeg har spillet til alt fra det store, elegante slotsbryllup til mere casual og nede-på-jorden bryllupper - og alt derimellem. Jeg finder lynhurtigt den rigtige stemning frem og får musikken til at understøtte denne hele aftenen igennem. Lad mig være med til at skabe den helt rigtige stemning for jeres store dag, så i og jeres gæster kan nyde ethvert øjeblik. 

Cy 495Kredit

Livemusik under brylllupsmiddagen

Middagen er ofte hovedelementet til et bryllup, og derfor er det vigtigt, at der er god stemning fra start og hele vejen igennem desserten.

Det hjælper jeg med gennem livemusik, hvor jeg spiller guitar og synger igennem hele middagen, som ofte varer 4-5 timer. Musikken er relativt afdæmpet og fungerer primært som baggrundsmusik, så der er masser af plads og rum til, at gæsterne kan snakke ubesværet sammen under spisningen. Det giver en helt anden stemning at bruge en livemusiker som mig, i stedet for blot at sætte en playliste på et anlæg.

Jeg tilpasser mig aftenen og kan med musikken være med til at styre stemningen, så humøret kommer helt i top hos gæsterne. Jeg udvælger det helt rigtige repertoire, der passer til aldersgruppen og lokationen, så den gode stemning bliver bygget op i lokalet. Derudover spiller jeg selvfølgelig for til festsange, eller hvad der ellers måtte komme af indslag i løbet af aftenen.

Med levende musik i baggrunden, så bliver der helt automatisk skabt en afslappet stemning blandt gæsterne, så snakken nemt kan flyde ved bordene - også selvom mange måske ikke kender hinanden på forhånd.

Se og hør hvordan jeg spiller her
DJ til bryllupsfest
DJ til bryllupsfest

DJ - når dansegulvet skal være fyldt

At være en god DJ kræver mere end blot at sætte en playliste på. Man skal være super opmærksom på gæsterne og lynhurtigt finde frem til deres musiksmag og hvilke hits, der får dansegulvet fyldt. Det kræver også utrolig god musikalsk forståelse, timing, erfaring og udpræget fornemmelse for at skabe en fest. Alt det indeholder jeg, og jeg gør altid en dyd ud af at skabe den mest fantastiske fest på dansegulvet.

Nogle bryllupper ender med, at alle gæsterne danser med på Volvo B18 og VLTJ, og andre er det 90´er eurodance og Dr. Alban, der bliver skejet ud til. Der er også fester hvor det ender med det helt store grand-prix-medley, mens andre vil have de seneste radiohits. Jeg ved ikke på forhånd hvor aftenen bliver ført hen rent musikalsk, men jeg føler stemningen i lokalet og fornemmer gæsternes musiksmag, og får det hele til at gå op i en højere enhed.

Musikunderholdning til brylluppet

Til  de fleste festtyper er det altid en overvindelse for gæsterne at være de første til at træde ud på dansegulvet. Til bryllupper er det dog altid en god start, at jeg spiller det første dansenummer lige efter, at jeg har spillet brudevalsen. Gæsterne er på dansegulvet, og det får kickstartet danseaftenen med det samme.

Det er aldrig et mål for mig at få gæsterne til at synge med på sangene under middagen, men jeg glæder mig alligevel over det, når det sker. Det er et tydeligt tegn på at folk slapper af, og at jeg har valgt den rigtige musiksmag. Der er ofte både forældre, bedsteforældre og venner med til festen, og derfor sørger jeg også for, at der er numre, som binder alle grupperne sammen.

Mange af numrene er "evergreens" som alle aldre kan forholde sig til, og som skaber et trygt og behageligt rum. Har I særlige yndlingsnumre, I gerne vil have spillet, så forsøger jeg altid at opfylde ønskerne - send dem blot til mig i god tid før festen.

Gæsterne er altid velkommen til at komme op og ønske numre. Det giver en god synergi, og giver mig et godt indtryk af gæsternes musiksmag. Brudeparret er også velkommen til at sende mig deres yndlings-dansenumre på forhånd, så vil jeg naturligvis også gerne spille dem.

Cy 495Kredit

Hvordan kan en aften med mig som musiker se ud?

Med mig får I både levende dinnermusik, DJ og lysshow i et, og jeg kan derfor let binde hele aftenen sammen, så det bliver en helstøbt oplevelse.

9 ud af 10 bryllupper tager minimum 8 timer. Ofte er det ca. 5 timers guitar og sang og 2,5 times dansemusik. Mellem middag og dans er der ofte en lille halv times strække-ben-pause, hvor personalet rydder af og gør klar til kaffe, og jeg stiller om til mit DJ-setup. Her er et eksempel på, hvordan en helaftensløsning kunne se ud. 

Kl. 18:00 Gæsterne går til bords. Jeg starter med at spille guitar og sang

kl. 23:00 Strække ben pause efter dessert og omstilling til DJ

Kl. 23:30 Brudevals og første dansenummer umiddelbart efterfølgende.

Kl. 02:00 Natmad serveres og musik slutter. Mulighed for forlængelse.

Den fulde musikalske pakke til brylluppet

Hvis I vælger mig til jeres bryllupsfest, så kan jeg garantere, at I får en aften, hvor musikken er helt i top. Jeg har mange års erfaring, og ved præcis hvordan jeg skal sætte musikken sammen, så den passer lige til den fest, I går og drømmer om.

Med mig får I både levende dinnermusik, DJ og lysshow i et, og jeg kan derfor let binde hele aftenen sammen, så det bliver en helstøbt oplevelse. På denne måde kan man binde hele aftenen sammen og skabe en sammenhængende oplevelser, som jeres gæster vil huske længe efter festen. 

9 ud af 10 bryllupper tager minimum 8 timer. Ofte er det ca. 5 timers guitar og sang og 2,5 times dansemusik. Mellem middag og dans er der ofte en lille halv times strække-ben-pause, hvor personalet rydder af og gør klar til kaffe, og jeg stiller om til mit DJ-setup Jeg er der hele aftenen til at hjælpe den gode stemning på vej og få gæsternes humør helt i top. Lad mig være med til at gøre jeres store dag endnu mere uforglemmelig med en skræddersyet musikoplevelser, der passer til jeres ønsker og drømme. 

0P6A4229
Mangler i en

Fotograf til brylluppet?

Ud over mit virke som musiker og DJ er jeg også bryllupsfotograf. Jeg har over 5 års erfaring som bryllupsfotograf og jeg har stor succes med at agere musiker og fotograf til samme arrangement. 

Jeg kan bookes til at tage klassiske portrætfotos og kan derudover også fungere som bryllupsfotograf under vielsen, til receptionen og eventuelt til festen om aftenen, hvis det er det, I ønsker.

I er altid velkomne til at ringe eller skrive til mig og få et uforpligtende tilbud på en samlet løsning med foto og musik.  

Bryllupsfotografering

120% tilfreds! Alt klappede, Christian er en behagelig fyr og har styr på tingene. Alle vore ønsker kunne han klare og sågar at akkompagnere en veninde, der sang for os til vores bryllup og det var så godt! Alle roste musikken og tror der blev delt en hel del visitkort ud😃 Meget bredt udvalg af sange og god blanding der passede til alle aldre! Vi håber snart vi får brug for en musiker igen og så vil vi vælge Christian!

Lise Storgaard-Lautrup

Christian spillede til vores bryllup og gjorde det til en Magisk aften! Han blev skam rost af alle vores gæster. Min mand havde allieret sig med Christian til hans tale og fået ham til at spille en sang til mig, Christian havde gjort sangen mere personlig og virkelig følte at den var til mig.

Trine

Dygtig musiker med fantastisk sang stemme og en god fornemmelse for værter og gæster. Er sød og smilende og stillede gerne sig selv og sit medbragte udstyr til rådighed for de indslag der var. Alle gæster har rost ham og vi er ovenud lykkelige for vores valg af musiker!! Han får vores bedste anbefalinger!! 1000 tak for musikken!!

Tina Helene Danesi
1. Vælg dato

Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Vælg en anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.