Hvordan lyder det når jeg spiller?

Skærmbillede 2023 10 31 Kl. 13.34.45

Festmusik lidt ud over det sædvanlige

Jeg tager mit job som festmusiker meget seriøst, og med mig som musiker til din fest, er du i trygge hænder. Jeg binder festen sammen rent musikalsk lige fra gæsterne ankommer, til de går hjem med et smil på læben og minder, der vil vare i mange år frem.

Her kan du høre mig fortælle lidt mere om min helaftensløsning og hvad der gør mig til den perfekte musiker til jeres næste arrangement.

Klip play for at afspille videoen...

Skærmbillede 2023 09 27 Kl. 16.46.48
Hør lidt mere om

Mit vigtigste arbejdsredskab

Jeg er som musiker ingenting uden min guitar. Den er min trofaste følgesvend og har været med på de sidste mange hundrede jobs. Her kan du høre lidt mere om, hvad der er specielt ved mit aller vigtigste arbejdsredskab, og hvorfor den lyder så godt.

Klik play for at se videoen...

Skærmbillede 2023 09 28 Kl. 14.26.01
Hør lidt mere om

Den perfekte opstilling i et festlokale

Der er mange ting, man skal tænke over, når man skal indrette et festlokale, og placeringen af musikken er ikke at undlade. Heldigvis har jeg så mange års erfaring, at jeg efterhånden ved præcist, hvor jeg skal placere mig i lokalet for, at det går op i en højere enhed. Der kan også være mange spørgsmål forbundet med, hvad I som værter skal sørge for og medbringe, når I booker mig til at levere musik til jeres fest. De spørgsmål forsøger jeg at svare på i denne video.

Klik play for at se videoen...

5S7A5572 2
Mangler i

Fotograf til jeres arrangement?

Ud over mit virke som musiker og DJ er jeg også fotograf. Jeg har over 12 års erfaring som fotograf og jeg har stor succes med at agere musiker og fotograf til samme arrangement. 

Jeg kan bookes til at tage klassiske portrætfotos og gruppe billeder og kan derudover også fungere som stemningsfotograf under festen. Det kan være en fordel kun at skulle forholde sig til en person ud over sine gæster. Så I kan trygt læne jer tilbage og nyde jeres fest - alt imens, sørger jeg for at musikken spiller og at de gode momenter bliver foreviget. 

I er altid velkomne til at ringe eller skrive til mig og få et uforpligtende tilbud på en samlet løsning med foto og musik.  

Tryk play og hør mig fortælle om mine fotoløsninger...

0P6A4025 (1)
Bryllupsportætter med

Kærligheden i fokus

Tiden plejer at flyve afsted til et bryllup, men med smukke portrætfotos og en billedserie fra dagen, kan I fastfryse tiden og altid mindes denne store dag. Vi fanger den unikke historie ved netop jeres bryllup, så I kan genopleve den store glæde igen og igen.

Jeg kan bookes til at tage klassiske portrætfotos og kan derudover også fungere som bryllupsfotograf under selve vielsen, til receptionen og eventuelt til festen om aftenen, hvis det er det, I ønsker.

En af mine vigtigste opgaver er at få jeres personligheder frem. Det giver karakter og viser lige præcis hvem I er. Måske har I et yndlingssted, hvor I gerne vil være, eller også finder vi et passende sted sammen. 

I den her video får du et overblik over, hvad jeg kan tilbyde samt indblik i hvordan jeg arbejder og læse om min pakkeløsning med musik og foto i èn samlet pakke.

Tryk play og hør mig fortælle om min største pakke med foto, livemusik og DJ...

 

C50A9438 (1)
Se tilbage på festen fra en anden vinkel med min

Selfiebooth

Med min selfiebooth kan I give jeres fest en ny dimension. Den er altid populær til fester, og er god underholdning for både unge og ældre. De billeder I står tilbage med efter festen giver et andet indblik i jeres gæsters oplevelse af festen. Her kan I fange de sjove og umiddelbare øjeblikke som ellers ikke ville blive foreviget. Det kan I med min selfiebooth.

Tryk play og hør mig fortælle om hvordan maskinen fungerer...

Min opstilling

Jeg kan godt lide, når tingene tager sig godt ud. Derfor betyder det også meget for mig, at min opstilling ser tjekket ud, og samtidig bidrager til den gode stemning i lokalet.

At skabe en sjov og festlig aften for alle gæster er afhængig af mange faktorer. Musikken er helt klart en af de vigtigste ingredienser, men lyset gør også en stor forskel. Derfor er lækkert lys, der giver den helt rigtige ramme for dansegulvet, en del af min opsætning.

At skabe en sjov og festlig aften for alle gæster er afhængig af mange faktorer. Musikken er helt klart en af de vigtigste ingredienser, men lyset gør også en stor forskel. Derfor er lækkert lys, der giver den helt rigtige ramme for dansegulvet, altid en del af min helaftensløsning. Lys skaber hurtigt et festlig udtryk, og jeg gør meget ud af at styre lyset, så det understøtter musikken perfekt. Det er vigtigt for mig, at det ikke ligner et ungdomsdiskotek, men at det er stilet og tjekket og giver den rigtige stemning til festlokalet.

Under spisningen kører jeg med stilfuldt, afdæmpet og stillestående lys, så gæsterne kan se mig uden, at det skal tage for meget opmærksomhed. Når jeg spiller op til dans som DJ er min opsætning lidt mere prangende. Her får lyset en større rolle og jeg sørger for at ligge op til et brag af en dansefest. Jeg har et enkelt set-up, og kan derfor tilpasse mig festlokalet ligegyldigt hvordan det ser ud.