Derfor skal du vælge musik til firmafesten

En firmafest er med til at ryste medarbejderne sammen og skabe et socialt liv på tværs af afdelinger og jobtitler. Derfor er det vigtigt, at der skabes den helt rigtige afslappede og festlige stemning. Det sørger jeg for gennem musikken, hvor jeg både kan levere dinnermusik og efterfølgende spille op til dans, så alle får lyst til at komme ud på dansegulvet.

Fester med kollegerne er noget de fleste ser frem til, og jo bedre stemning der er fra start, jo sjovere bliver festen. Musik er et utrolig effektivt middel til at skabe god stemning, så alle føler sig godt tilpas og er klar til en god aften.

Sammenklip af sange

Hør 12 eksempler på sange til firmamiddag på under 2 min.

Afdæmpet livemusik under middagen

Musik under middagen giver en afslappet og hyggelig stemning, og jeg anbefaler derfor altid, at der er livemusik, mens der spises. Festen starter når gæsterne går til bords, og det er afgørende for festen, at der allerede er god stemning og en hyggelig atmosfære fra start.

Under middagen spiller jeg afdæmpet guitar og synger, så det ikke overdøver samtalerne ved bordene. Jeg spiller en god blanding af kendte dinnersange, så det passer til stemningen, og der er plads til, at folk kan snakke sammen. Jeg spiller under hele middagen, så der ikke bliver ophold i musikken, og den gode stemning kan fortsætte uden stop.

Jeg spiller en god blanding af sange, som de fleste kender og kan nynne med på. Du kan høre et eksempel på en god blanding af dinnersange i boksen til højre.

dj2.jpg

Mobildiskotek til firmafesten

Når der skal gang i danseskoene, så er musikken alfa-omega. Med den helt rigtige blanding af klassiske dansenumre og de nyeste hits spiller jeg op til dans som dj.

 

Hvor der under middagen har været fokus på det hyggelige og stemningsfulde, bliver der til dansen skruet op for den festlige stemning. Udover at levere den helt rigtige musik til diverse dansemoves, så leverer jeg også et flot lysshow, der understøtter musikken og forstærker danselysten. Lyssætningen er professionel og stilfuld og giver rummet karakter, så det trækker folk ud på dansegulvet.

 

Til en firmafest er det altid sjovt at se, hvordan der kommer nye sider frem hos folk, som de ikke viser til hverdag. Derfor skal musikken også tilpasses, så alle synes, det er sjovt og underholdende. Jeg har spillet til et hav af firmaarrangementer igennem de sidste 12 år, så jeg ved præcis, hvad der skal til for, at festen når nye højder.

 

Man er selvfølgelig altid velkommen til at ønske forskellige numre, hvis favoritten ikke har været der endnu. Mit mål er altid, at alle har en god fest, og når gæsterne hører deres yndlingssang, så spreder den gode stemning sig endnu mere. Det kan få flere ud på dansegulvet, så stemningen kommer helt i top. Når der ønskes forskellige numre, så får jeg også en bedre fornemmelse af, hvilken musiksmag gæsterne har og kan hurtigt tilpasse mig det.  

Live-musik og dj til julefrokost

En af de helt store fester i en virksomhed er årets julefrokost. Det er ofte en af de helt store traditioner, og derfor må festen ikke skuffe. Jeg sørger for, at alle kommer i den helt rigtige julestemning og tilpasser mit repertoire til begivenheden.  

Under flæskestegen og de brunede kartofler, vil der blive spillet afdæmpet musik i festlige beats med et par klassiske juleballader ind imellem, som vil vække genlyd hos gæsterne.

Efter mandlen er blevet fundet, vil jeg omstille mit set-up, så der bliver gjort klar til dans. Til julefrokosten forventer folk ofte, at der kommer gang i den. Det sørger jeg for, at der gør med de helt rigtige hits, som får festen helt i top. Med lysshow, hits og gode vibrationer, bliver der lagt op til en julefrokost, som gæsterne kan tale om i månedsvis.

Udtalelser

Vi booker gerne Christian igen

Christian spillede til vores firmasommerfest. Vi har alle kun godt at sige om Christian, som gik rundt blandt os og spillede stille guitar ved velkomsten og spillede ligeledes guitar og sang - tilpas diskret og hyggeligt - under middagen. Han er en god, alsidig musiker og sanger :) og bagefter spillede han op til dans som DJ, med god musik, vi havde lyst til at danse til. Imødekom også de mange musikønsker, som vi præsenterede ham for i løbet af aftenen. Vi booker gerne Christian igen.

Lisbeth Nielsen
Behagelig dinnermusik

Med sin behagelige dinnermusik skabte Christian fra festens start en fornøjelig stemning. Ved den efterfølgende dans blev det tydeligt at Christian bestrider et stort repertoire og han fandt hurtigt gæsternes musiksmag. Jeg kan varmt anbefale Christian til din næste fest.

Jens Wiederholt Larsen Direktør Danmarks Leder Organisation
En musiker, der kan sit håndværk

Jeg har nydt godt af Christians musiktalent ved flere fester, både firmamæssigt og privat. Christian er en super DJ - finder hurtigt publikums smag!, han er super med en guitar og stille sang til lidt hyggemusik før og under middagen - og når der bydes op til dans, ved han præcis hvad der skal til for at fylde et dansgulv - med musik afstemt efter publikum.
Hvis man vælger Christian som musiker til sin fest/ arrangement, får man en musiker, der kan sit "håndværk" og en musiker - der uden på nogen måde at dominere - skaber en super stemning.

Morten Pedersen Direktør Codan Forsikring A/S
Christian rammer altid plet

Beskæftigelsesnetværket har flere gange brugt Christian som musiker til vores årskonference på Hotel Vejlefjord. Christian rammer altid plet med sit musikvalg og sætter tonen an til en god stemning.

Thomas Borup, Centerleder CBR-Randers/Formand for Beskæftigelsesnetværket
Ubetinget succes

Vi har i mange år brugt Christian til vores firmafester og jeg har også adskillige gange haft bud efter Christian til diverse private arrangementer!
Christians stille guitarmusik og sang under spisningen er uovertruffen, og når han så varmer op til dans, enten som DJ eller med band, sporer han sig hurtigt ind på stemningen og musiksmagen på sit publikum og dansegulvet er fyldt!
Også til en fest for hovedsageligt udlændinge var han en ubetinget succes!
Jeg vil gerne give Christian mine varmeste anbefalinger.

Lone Iversen. Produktionsleder Womens Wear Group A/S
Se alle udtalelser

Derfor er jeg god til firmafesten:

 1. Jeg har en god forståelse for den gode stemning og sammensætter nemt musikken til enhver type fest.
 2. Jeg skaber en afslappede stemning, som får samtalerne til at glide under middagen og efterfølgende får dansemusene ud på gulvet.
 3. Med mig får I alt i ét med både dinnermusik, dj og lysshow, så der er underholdning til festen hele aftenen.
 4. Jeg interagerer gerne med gæsterne, så jeg tilpasser mig den specifikke situation og skaber en levende og stemningsfuld fest.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan foregår betaling ?
  Hvordan foregår betaling ?

  Jeg sender en honorar nota pr. mail efter festen med 8 dages betalingsfrist. Jeg er CVR registreret for at gøre det nemmere for bogholderier at udbetale mit honorar.

 • Vi vil gerne holde temafest - kan du tilpasse dig vores tema?
  Vi vil gerne holde temafest - kan du tilpasse dig vores tema?

  Uanset hvilket tema man vælger til en fest, anbefaler jeg fortsat at repertoiret skal være godt blandet, men med en rød tråd der passer til temaet. Det kan hurtigt blive ensformigt med den samme genre uden afvigelser.

 • Hvor meget plads skal du bruge og hvad med strøm?
  Hvor meget plads skal du bruge og hvad med strøm?

  Min optimale opstilling er 4 meter i bredden og 2,5 meter i dybden på en lige væg - 3x3 meter i et hjørne. Jeg tilpasser mig ofte på mindre plads, men i så fald vil min opstilling afvige fra de billeder du ser på siden. Jeg sørger altid for at have en præsentabel opstilling uanset hvor meget plads jeg har.

  I forhold til strøm skal jeg blot bruge almindelig 230 v. med jord.

 • Kan jeg finde flere ofte stillede spørgsmål?
  Kan jeg finde flere ofte stillede spørgsmål?

  Kig under menuen "Ofte stillede spørgsmål" for flere ofte stillede spørgsmål og svar.

1. Vælg dato

Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Prisen er for et 7 timers arrangement inklusiv transportomkostninger til hele Danmark eksklusiv bro og færgeafgifter.

Vælg en anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Mine priser er altid inklusiv al teknisk udstyr og kørselsomkostninger. Se særlige betalingsbetingelser under priser. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.