En firmafest som ingen glemmer

Få den helt rigtige atmosfære til festen i firmaet med livemusik og DJ og giv medarbejderne en sjov aften, som de husker langt ud i fremtiden.

Cy 495Kredit

Afdæmpet musik under middagen

Musik under middagen giver en afslappet og hyggelig stemning, og jeg anbefaler derfor altid, at der er livemusik, mens der spises. Festen starter når gæsterne går til bords, og det er afgørende for festen, at der allerede er god stemning og en hyggelig atmosfære fra start.

Under middagen spiller jeg afdæmpet guitar og synger, så det ikke overdøver samtalerne ved bordene. Jeg spiller en god blanding af kendte dinnersange, så det passer til stemningen, og der er plads til, at folk kan snakke sammen. Jeg spiller under hele middagen, så der ikke bliver ophold i musikken, og den gode stemning kan fortsætte uden stop.

Jeg spiller en god blanding af sange, som de fleste kender og kan nynne med på. 

Img 5021 Kopi

Mobildiskotek til firmafesten

Når der skal gang i danseskoene, så er musikken alfa-omega. Med den helt rigtige blanding af klassiske dansenumre og de nyeste hits spiller jeg op til dans som dj.

Hvor der under middagen har været fokus på det hyggelige og stemningsfulde, bliver der til dansen skruet op for den festlige stemning. Udover at levere den helt rigtige musik til diverse dansemoves, så leverer jeg også et flot lysshow, der understøtter musikken og forstærker danselysten. Lyssætningen er professionel og stilfuld og giver rummet karakter, så det trækker folk ud på dansegulvet.

Til en firmafest er det altid sjovt at se, hvordan der kommer nye sider frem hos folk, som de ikke viser til hverdag. Derfor skal musikken også tilpasses, så alle synes, det er sjovt og underholdende. Jeg har spillet til et hav af firmaarrangementer igennem de sidste 12 år, så jeg ved præcis, hvad der skal til for, at festen når nye højder.

Man er selvfølgelig altid velkommen til at ønske forskellige numre, hvis favoritten ikke har været der endnu. Mit mål er altid, at alle har en god fest, og når gæsterne hører deres yndlingssang, så spreder den gode stemning sig endnu mere. Det kan få flere ud på dansegulvet, så stemningen kommer helt i top. Når der ønskes forskellige numre, så får jeg også en bedre fornemmelse af, hvilken musiksmag gæsterne har og kan hurtigt tilpasse mig det.  

Img 3025

Live-musik og dj til julefrokost

En af de helt store fester i en virksomhed er årets julefrokost. Det er ofte en af de helt store traditioner, og derfor må festen ikke skuffe. Jeg sørger for, at alle kommer i den helt rigtige julestemning og tilpasser mit repertoire til begivenheden.  

Under flæskestegen og de brunede kartofler, vil der blive spillet afdæmpet musik i festlige beats med et par klassiske juleballader ind imellem, som vil vække genlyd hos gæsterne.

Efter mandlen er blevet fundet, vil jeg omstille mit set-up, så der bliver gjort klar til dans. Til julefrokosten forventer folk ofte, at der kommer gang i den. Det sørger jeg for, at der gør med de helt rigtige hits, som får festen helt i top. Med lysshow, hits og gode vibrationer, bliver der lagt op til en julefrokost, som gæsterne kan tale om i månedsvis.

Derfor er jeg god til firmafesten

  • Jeg har en god forståelse for den gode stemning og sammensætter nemt musikken til enhver type fest.
  • Jeg skaber en afslappet stemning, som får samtalerne til at glide under middagen og efterfølgende får dansemusene ud på gulvet.
  • Med mig får I alt i ét med både dinnermusik, dj og lysshow, så der er underholdning til festen hele aftenen.
  • Jeg interagerer gerne med gæsterne, så jeg tilpasser mig den specifikke situation og skaber en levende og stemningsfuld fest.

Christian gjorde det super godt. Fandt den rigtige stemning - både med guitaren og med pladerne. Kan på det kraftigste anbefales...

Ralf Daugbjerg

Musikken var bare lige i øjet. Utrolig behagelig stemning under middagen og under dansen fik Christian gang i bryllupsgæsterne. Vi booker helt sikkert Christian igen :-)

Morten Jensen

Christian Daugaard - Fantastisk musik til uformel 50 års fødselsdag.

Jette Bundgaard
1. Vælg dato

Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Vælg en anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.