Koldingfjord Opstilling 1 Of 1

En casual fest med masser af stil

Vil I fejre jeres 12,5-års bryllupsdag med stil, så er det vigtigt, at de musiske rammer er perfekte. Det er mit speciale at skabe den gode stemning til fester gennem musikken, og jeg leverer både hyggelig livemusik under middagen og spiller op til dans efterfølgende som DJ.

Der er tit en meget afslappet stemning til kobberbryllupper, hvilket giver et fantastisk fundament for en rigtig festlig aften. Det understøtter jeg med musikken, så det bliver endnu sjovere og mere festligt at skulle fejre dagen med venner og familie.

Jeg har spillet til mange kobberbryllupper igennem tiden. Jeg har derfor masser erfaring i, hvordan de musiske rammer skal sammensættes for, at stemningen kommer i top hele aftenen og natten igennem.

Jeg har et simpelt set-up, der får musikken ud i lokalet, så der er god lyd ved alle bordene. Jeg kan tilpasse mig de fleste festlokaler uden at gå på kompromis med musikken, og jeg sørger altid for, at det hele ser tjekket ud. Når jeg er DJ, så sørger jeg også for, at lyset er gennemført med mit professionelle lysshow.  

Hvis I vælger mig som musiker til jeres kobberbryllup, så får I en hel musikalsk pakkeløsning.

Se og hør hvordan jeg spiller her
0P6A8967 Edit Edit 2

Baggrundsmusik til middagen

Behagelig og stemningsfuld baggrundsmusik er med til at gøre middagen endnu mere hyggelig. Jeg spiller afdæmpet guitar og synger til og sørger for den gode stemning i lokalet. I skal blot koncentrere jer om at nyde festen og snakke med jeres gæster.

Musikken er ment som baggrundsmusik, så det aldrig overdøver samtalerne ved bordene, og gæsterne kan snakke sammen ubesværet.

Jeg spiller en god blanding af velkendte og mindre kendte numre, der passer ind som baggrundsmusik og løfter stemningen igennem aftenen. At have levende musik til middagen gør det til noget helt særligt, og det giver noget andet end blot at have et anlæg med musik i baggrunden.

Som dinnermusikant tilpasser jeg mig aftenen, og kan fx spille fór til festlige indslag, tage imod musikønsker og tilpasse mig stemningen i lokalet. Det er derfor en helt skræddersyet musikoplevelse til festen, som giver de bedste rammer for at få en fest I sent vil glemme.

Dj Billeder7

DJ som underholdning til festen

Når middagen er spist, så er der garanteret god stemning blandt gæsterne, og de er helt klar til at sætte mere gang i festen. Efter middagen stiller jeg om til mit set-up som DJ, og gør klar til at spille op til dans, så festen kan nå sit højdepunkt.

En god DJ skal kunne lidt af hvert; have god musikforståelse, kunne fornemme stemningen i lokalet, være imødekommende og vide, hvilke numre der giver travlhed på dansegulvet til enhver type fest. Alt det indeholder jeg, og jeg har igennem mine mange års erfaring lært præcis, hvad der skal til for at få folk ud at danse.

Til et kobberbryllup er der ofte en god blanding af aldersgrupper repræsenteret, men jeg sørger for at binde det hele sammen rent musikalsk, så alle kan være med. Der vil både være nogle af de helt klassiske numre, nogle af de nyeste hits og alt derimellem. Jeg tuner mig altid ind på gæsternes musiksmag og lader mig føre med af stemningen, så jeg kan tilpasse mig i løbet af aftenen.

Jeg tager meget gerne imod musikønsker i løbet af aftenen eller på forhånd. Det gør det både nemmere for mig at finde ud af, hvad der hitter på dansegulvet, og gæsterne bliver i endnu bedre humør, når deres musikønsker drøner ud af højttalerne.

DERFOR ER JEG DEN RETTE MUSIKER TIL JERES FEST

  • Jeg har mange års erfaring og ved hvordan en god fest skal sættes sammen musikalsk
  • Jeg er imødekommende og elsker at opfylde jeres musikalske ønsker
  • Jeg kan tilpasse min opstilling til festlokalet uden at gå på kompromis med musikken
  • Jeg har et bredt repertoire og er god til at opfange gæsternes musiksmag

120% tilfreds! Alt klappede, Christian er en behagelig fyr og har styr på tingene. Alle vore ønsker kunne han klare og sågar at akkompagnere en veninde, der sang for os til vores bryllup og det var så godt! Alle roste musikken og tror der blev delt en hel del visitkort ud😃 Meget bredt udvalg af sange og god blanding der passede til alle aldre! Vi håber snart vi får brug for en musiker igen og så vil vi vælge Christian!

Lise Storgaard-Lautrup

Vi vil gerne bringe vores varmeste anbefaling! Christian formåede at skabe hyggeligt og dejligt baggrundsmusik under middagen til vores bryllup for herefter at spille op til dans som DJ, hvilket alle gæster var med på! Christian har en fantastisk stemme og stort repetoair. ALLE gæster roste ham - unge som gamle! Han var med til at gøre vores bryllup perfekt!

Louise Hvass Davidsen

Christian Daugaard - Fantastisk musik til uformel 50 års fødselsdag.

Jette Bundgaard
1. Vælg dato

Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Vælg en anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.