En casual fest med masser af stil

Vil I fejre jeres 12,5-års bryllupsdag med stil, så er det vigtigt, at de musiske rammer er perfekte. Det er mit speciale at skabe den gode stemning til fester gennem musikken, og jeg leverer både hyggelig livemusik under middagen og spiller op til dans efterfølgende som DJ.

Der er tit en meget afslappet stemning til kobberbryllupper, hvilket giver et fantastisk fundament for en rigtig festlig aften. Det understøtter jeg med musikken, så det bliver endnu sjovere og mere festligt at skulle fejre dagen med venner og familie.

Jeg har spillet til mange kobberbryllupper igennem tiden. Jeg har derfor masser erfaring i, hvordan de musiske rammer skal sammensættes for, at stemningen kommer i top hele aftenen og natten igennem.

Jeg har et simpelt set-up, der får musikken ud i lokalet, så der er god lyd ved alle bordene. Jeg kan tilpasse mig de fleste festlokaler uden at gå på kompromis med musikken, og jeg sørger altid for, at det hele ser tjekket ud. Når jeg er DJ, så sørger jeg også for, at lyset er gennemført med mit professionelle lysshow.  

Hvis I vælger mig som musiker til jeres kobberbryllup, så får I en hel musikalsk pakkeløsning.

Hør et sammenklip

hør 9 gode sange til middagen på under 2 minutter:

Baggrundsmusik til middagen

Behagelig og stemningsfuld baggrundsmusik er med til at gøre middagen endnu mere hyggelig. Jeg spiller afdæmpet guitar og synger til og sørger for den gode stemning i lokalet. I skal blot koncentrere jer om at nyde festen og snakke med jeres gæster.

Musikken er ment som baggrundsmusik, så det aldrig overdøver samtalerne ved bordene, og gæsterne kan snakke sammen ubesværet.

Jeg spiller en god blanding af velkendte og mindre kendte numre, der passer ind som baggrundsmusik og løfter stemningen igennem aftenen. At have levende musik til middagen gør det til noget helt særligt, og det giver noget andet end blot at have et anlæg med musik i baggrunden.

Som dinnermusikant tilpasser jeg mig aftenen, og kan fx spille fór til festlige indslag, tage imod musikønsker og tilpasse mig stemningen i lokalet. Det er derfor en helt skræddersyet musikoplevelse til festen, som giver de bedste rammer for at få en fest I sent vil glemme.

Udtalelser

FANTASTISK PERFORMANCE!

Vi vil gerne bringe vores varmeste anbefaling! Christian formåede at skabe hyggeligt og dejligt baggrundsmusik under middagen til vores bryllup for herefter at spille op til dans som DJ, hvilket alle gæster var med på! Christian har en fantastisk stemme og stort repetoair. ALLE gæster roste ham - unge som gamle! Han var med til at gøre vores bryllup perfekt!

Louise Hvass Davidsen
Perfekt!

Musikken var bare lige i øjet. Utrolig behagelig stemning under middagen og under dansen fik Christian gang i bryllupsgæsterne. Vi booker helt sikkert Christian igen :-)

Morten Jensen
120% tilfreds!

120% tilfreds! Alt klappede, Christian er en behagelig fyr og har styr på tingene. Alle vore ønsker kunne han klare og sågar at akkompagnere en veninde, der sang for os til vores bryllup og det var så godt! Alle roste musikken og tror der blev delt en hel del visitkort ud😃 Meget bredt udvalg af sange og god blanding der passede til alle aldre! Vi håber snart vi får brug for en musiker igen og så vil vi vælge Christian!

Lise Storgaard-Lautrup
Magisk aften !

Christian spillede til vores bryllup og gjorde det til en Magisk aften! Han blev skam rost af alle vores gæster. Min mand havde allieret sig med Christian til hans tale og fået ham til at spille en sang til mig, Christian havde gjort sangen mere personlig og virkelig følte at den var til mig.

Trine
Varmeste anbefalinger

Hej Christian. vi vil endnu engang sige dig tusind, tusind tak for, at du ville spille til vores bryllup i lørdags, den 20. august 2016. 'Det blev til vores livs bedste og mest fantastiske fest, som vi nu kan se tilbage på, med masser af dejlige minder. Du spillede fantastisk, både på din guitar og efterfølgende som D.J. Vi kan kun give dig vores varmeste og bedste anbefalinger videre, til alle vi kender og alle som måtte læse dette. Du blev rost til skyerne af alle vores gæster. Vi vil ønske dig held og lykke i fremtiden, og håber du fortsat er i branchen om 25 år, når vi skal fejre sølvbryllup. De varmeste hilsner fra Dorthe og Niels Henriksen, Vildbjerg/Sunds

Niels Henriksen
Fantastisk stemme og stort repertoire

Også her skal du have en STOR tak for at have gjort vores bryllup perfekt! Er ovenud glad for at det var dig vi valgte som bryllupsmusiker til vores bryllup! Fantastisk stemme og stort repertoire for både unge og ældre! Masser af ros fra ALLE gæster! Held og lykke på din vej - og vi ses HELT sikkert igen til vores næste store fest eller ved nogen af alle dem jeg anbefaler dig til!! :-)

Louise Kidmose Johnsen‎
Se alle udtalelser
Christian Daugaard
Christian Daugaard

DJ som underholdning til festen

Når middagen er spist, så er der garanteret god stemning blandt gæsterne, og de er helt klar til at sætte mere gang i festen. Efter middagen stiller jeg om til mit set-up som DJ, og gør klar til at spille op til dans, så festen kan nå sit højdepunkt.

En god DJ skal kunne lidt af hvert; have god musikforståelse, kunne fornemme stemningen i lokalet, være imødekommende og vide, hvilke numre der giver travlhed på dansegulvet til enhver type fest. Alt det indeholder jeg, og jeg har igennem mine mange års erfaring lært præcis, hvad der skal til for at få folk ud at danse.

DJ mix

Hør et bredt udvalg af nyere og klassiske dansehits på under 1,5 minut:

Musik til alle aldersgrupper

Til et kobberbryllup er der ofte en god blanding af aldersgrupper repræsenteret, men jeg sørger for at binde det hele sammen rent musikalsk, så alle kan være med. Der vil både være nogle af de helt klassiske numre, nogle af de nyeste hits og alt derimellem. Jeg tuner mig altid ind på gæsternes musiksmag og lader mig føre med af stemningen, så jeg kan tilpasse mig i løbet af aftenen.

Jeg tager meget gerne imod musikønsker i løbet af aftenen eller på forhånd. Det gør det både nemmere for mig at finde ud af, hvad der hitter på dansegulvet, og gæsterne bliver i endnu bedre humør, når deres musikønsker drøner ud af højttalerne.

Derfor er jeg den rette musiker til jeres fest:

 1. Jeg har mange års erfaring og ved hvordan en god fest skal sættes sammen musikalsk
 2. Jeg er imødekommende og elsker at opfylde jeres musikalske ønsker
 3. Jeg kan tilpasse min opstilling til festlokalet uden at gå på kompromis med musikken
 4. Jeg har et bredt repertoire og er god til at opfange gæsternes musiksmag

Ofte stillede spørgsmål til kobberbryllup

 • Spiller du indgangsmarch når vi går til bords?
  Spiller du indgangsmarch når vi går til bords?

  For de par der ønsker at gå ind som de sidste, spiller jeg en march som jeg får gæsterne til at klappe med på. Jeg aftaler altid dette med kobberbrudeparret på forhånd.

 • Sørger du for brudevalsen?
  Sørger du for brudevalsen?

  Det er ca. halvdelen af de kobberbrudepar jeg spiller for, der ønsker at danse brudevals. Det kan være en sjov åbner til dansegulvet, og jeg vil altid anbefale at gøre det. Jeg bruger versionen, som Danmarks Radios Underholdningsorkester har indspillet.

 • Spiller du for til festsange?
  Spiller du for til festsange?

  Jeg spiller altid for til festsange.

 • Kan man se svar på flere ofte stillede spørgsmål?
  Kan man se svar på flere ofte stillede spørgsmål?

  Se under menuen "Ofte stillede spørgsmål" for flere praktiske spørgsmål og svar.

1. Vælg dato

Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Prisen er for et 7 timers arrangement inklusiv transportomkostninger til hele Danmark eksklusiv bro og færgeafgifter.

Vælg en anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Mine priser er altid inklusiv al teknisk udstyr og kørselsomkostninger. Se særlige betalingsbetingelser under priser. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.