En helt særlig dag

For at skabe den perfekte dag til konfirmationen, er det vigtigt at tænke på musikken. I stedet for blot at sætte en playliste på et anlæg, så kan levende musik til spisningen og en DJ til at sætte gang i dansegulvet være dét, der fuldender den festlige dag.

Jeg danner de perfekte musiske rammer for den særlige dag, så der både er underholdning under maden og gang i rytmerne senere på aftenen.

Med mange års erfaring som musiker til konfirmationer, ved jeg præcis, hvad der skal til for at få en festlig dag med en afslappet og hyggelig atmosfære.

Sammenklip af sange

Hør 12 eksempler på sange til middagen på under 2 min.

Livemusik til spisning

Til de fleste konfirmationer foregår spisningen i dagtimerne, og med foråret i luften, er det den perfekte setting til en sjov og festlig fejring af dagens hovedperson. Jeg hjælper med at skabe den hyggelig atmosfære med afdæmpet guitar og sang, der fungerer som baggrundsmusik under middagen.

Levende musik giver en mere afslappet stemning, som får gæsterne til at føle sig godt tilpas. Det kan få samtalerne til at flyde bedre ved bordene, også selvom der måske er mange, der ikke kender hinanden så godt. Musikken er aldrig højere end, at man nemt kan snakke sammen.

Jeg spiller en god blanding af stemningsfulde numre, men sørger selvfølgelig for, at der er noget, der også passer til konfirmandens smag. Alle aldersgrupper vil dog finde noget genkendeligt, selvom målet mest er at hjælpe den gode stemning på vej.

IMG_4328.JPG

Enkel opstiling til enhver konfirmation

Jeg har en relativt simpel opsætning, der kan tilpasses de fleste festlokaler uden, at jeg må gå på kompromis med lyden og udtrykket. Jeg kan godt lide, at opsætningen er enkel, men samtidig ser tjekket ud, så det samlede udtryk bliver meget stilrent.

Jeg har spillet til mange forskellige typer konfirmationer lige fra havefesten til den lidt mere højtidelige fest. Ligegyldigt hvilken fest, I skal holde, så vil jeg sørge for, at den musikalske side til konfirmationen er på plads.  

DJ til konfirmationen

Hvis festen ikke blot skal slutte efter spisningen, så kan jeg forvandle mig fra livemusiker til DJ, og sætte et professionelt dansegulv op.

Jeg sørger for, at både lys og lyd er i top, så der kan komme gang i dansen. Der er tit en rigtig afslappet og sommerlig stemning til en konfirmation, og festen når ofte sit højdepunkt, når folk får lov til at vise deres nyeste dansemoves.

Jeg spiller en god blanding af klassiske numre og de nyeste hits, så alle aldersgrupper føler sig set og hørt. Det er selvfølgelig konfirmanden, der er i centrum, og musikken vil derfor også henvende sig til den yngre målgruppe. Er der nogle musikønsker på selve dagen, så tager jeg imod dem med med glæde og fletter dem ind i mixet.

Har konfirmanden nogle særlige ønsker på forhånd, så kan I blot sende dem til mig, så har jeg det med, når jeg sammensætter musikken til aftenen.

DJ med god timing

Nogle af de vigtigste elementer i en god DJ-performance er musikalsk forståelse og god timing. Jeg har mange års erfaring som DJ, og afkoder lynhurtigt, hvad der får gæsterne ud på dansegulvet til en svingom. Jeg mixer de rigtige hits ind med evergreens, så der hele tiden er variation og flow i løbet af aftenen.

Lysshow til at skabe rammer

Udover at levere musikken, så sørger jeg også for, at lyset er på plads. Med en professionel lysopsætning får dansegulvet karakter, og indbyder gæsterne til at komme ud på gulvet. Lyset er en simpel, men effektiv opsætning, der giver de helt rigtige rammer for en sjov aften.

Med mig kan I få en samlet løsning til al musikken til den store fest. I kan også vælge kun at bruge mig som baggrundsmusik under spisningen, hvis festen ikke skal fortsætte i dansemusikkens tegn. Det er helt op til jer. Ligegyldigt hvad så vil jeg glæde mig til at skabe god stemning til den særlige dag.

Derfor skal I vælge mig som musiker:

  1. Jeg har mange års erfaring i at skabe god stemning til konfirmationer
  2. Jeg er imødekommende og lytter til jeres musikalske ønsker
  3. Jeg binder hele dagen sammen musikalsk, så hurmøret kommer i top
  4. Jeg ser det som min vigtigste opgave at hjælpe med at skabe en fantastisk og sjov dag
Konfirmation

4 timers guitar og sang til konfirmation. Ekstra tid kan tilkøbes på dagen til 500 kr. pr. halve time.

Betalingsbetingelser er kontooverførsel 1.hverdag efter festen.

Pris 4800 kr. kr.

Ofte stillede spørgsmål til konfirmation

1. Vælg dato

Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Prisen er for et 7 timers arrangement inklusiv transportomkostninger til hele Danmark eksklusiv bro og færgeafgifter.

Vælg en anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Mine priser er altid inklusiv al teknisk udstyr og kørselsomkostninger. Se særlige betalingsbetingelser under priser. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.