En rund fødselsdag er en vigtig begivenhed, og der skal gerne være en festlig stemning fra start til slut. Musik under middagen og en dj, der spiller op til dans efterfølgende, er med til at skabe de perfekte rammer om fejringen.

Jeg har mange års erfaring med at spille til lige netop fødselsdage, og jeg ved præcis, hvad der skal til for, at det bliver en fest dine gæster aldrig glemmer. Jeg sørger for, at der er stemningsfuld baggrundsmusik under middagen, at festsangene bliver spillet for, og at der bliver trængsel på dansegulvet sidst på aftenen.

Hør sammenklip

Hør 10 gode sange til fødselsdage på under 2 minutter:

Hyggelig og afdæmpet livemusik under middagen

Med guitar og sang sørger jeg for den gode stemning under middagen. Jeg starter allerede med at spille, når gæsterne går til bords, så der er lagt an til en festlig middag allerede fra start.

Jeg spiller også gerne til velkomstdrinken, hvor jeg går rundt med min guitar og synger og spiller blandt gæsterne. Det giver en helt anden stemning, end hvis der blot er sat musik på et anlæg.

Under middagen udvælger jeg et repertoire, der er målrettet aldersgruppen på gæsterne. Jeg har spillet til alt fra 30- til 80-års-fødselsdage og ved præcis, hvordan man sammensætter musikken, så det passer til gæsterne. Lydniveauet er selvfølgelig afdæmpet, så man kan snakke ubesværet ved bordene.

Jeg ser det som min vigtigste opgave at bidrage til udviklingen af den gode stemning i festlokalet. Med guitarspil og sang skaber jeg både behagelig baggrundsmusik, men er også med til at skabe rammen om festsange og taler, hvis der er brug for det. Det giver et nærværende og livligt udtryk til middagen, hvilket er med til at skabe den gode stemning.

Generelt spiller jeg mere stille og afdæmpede numre under maden, og mere rytmiske og energiske sange imellem retterne. Det giver den rigtige synergi til hele aftenen.

Opstilling til 50 års fødselsdag
Opstilling til 50 års fødselsdag

En opstilling der passer ind i ethvert festlokale

Jeg kan godt lide, når tingene tager sig godt ud. Derfor betyder det også meget for mig, at min opstilling ser tjekket ud, og samtidig bidrager til den gode stemning i lokalet. Det giver det lige dét ekstra, når der er en livemusiker til festen, som har et stilfuldt set-up.

Under spisningen kører jeg med stilfuldt, afdæmpet og stillestående lys, så gæsterne kan se mig uden, at det skal tage for meget opmærksomhed.

Jeg har et enkelt set-up, og kan derfor tilpasse mig festlokalet ligegyldigt, hvordan det ser ud.

Se alle videoer

Udtalelser

5 stjerner

Christian Daugaard - Fantastisk musik til uformel 50 års fødselsdag.

Jette Bundgaard
Kan varmt anbefale Christian

Kan varmt anbefale Christian der spillede til min 60 års fødselsdag i går. Virkelig god fornemmelse af stemningen. Rigtig god underholdning under maden på guitar og sang uden at være for dominerende. Mange gæster roste ham til skyerne. Og fed som DJ til dansen, der var gang i den. Tak til Christian

Sussi Holm
Fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse af have Christian Daugaard som guitarist til min mands 60 års fødselsdag. Han spillede musik, som passede lige til vores gæster. Han er dygtig og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Der var roser til ham fra alle vores gæster.

Jette Christensen
Lækker musik til fødselsdag

Bliver lige nødt til at sige kæmpe stor tak til Christian for lækker lækker musik til min fødselsdag 😊😊 kan varmt anbefales 👍❤️ synger fantastisk - holder det i et leje, hvor gæsterne også kan snakke sammen - og gir den max gas når der skal danses 😊😊 book ham og I er sikre på at musikken er i top 😊

Helle Andersen
God stemning

Jeg kan kun give Christian mine varmeste anbefalinger. Han formår at skabe en god stemning og spille op til dans så alle tros forskellig musik smag kommer ud at danse. Flere af mine gæster er også kommet med mange rosende ord og jeg er helt enig med dem. Christian er en meget dygtig musiker.

Louise Hansen
Se alle udtalelser

Derfor skal du vælge levende musik

Levende musik giver en helt anden oplevelse for gæsterne end musik, der er sat på i baggrunden på et anlæg. Livemusik giver både en mere hyggelig atmosfære, men binder også aftenen sammen.

Jeg fornemmer hurtigt stemningen og impulserne fra gæsterne, så jeg kan tilpasse musikken og understøtte den festlige stemning på bedste vis. Jeg kan også interagere og blandt andet være med til festsange, taler og tage imod ønsker fra gæsterne.

Sammenklip

Hør et mix af gode DJ sange der spænder bredt. (1:30 min)

DJ til fødselsdagsfest

Når middagen er slut stiller jeg om, så jeg er klar som DJ til dansegulvet. Mens dette sker er der ofte en naturlig pause i aftenen, hvor bordene bliver ryddede, og gæsterne får lidt frisk luft. Herefter er der gjort klart til, at gæsterne kan indtage dansegulvet.

Jeg har stor erfaring i at spille til fødselsdage af alle typer, og ved lige hvad der skal til for, at gæsterne kommer ud på dansegulvet. At være en god DJ kræver en blanding af konstant opmærksomhed, musikalsk forståelse, erfaring, timing og god fornemmelse for stemningen i lokalet.

Jeg elsker, når der er et levende dansegulv, og folk hygger sig og har en fest. Dette skaber jeg ved at spille den helt rigtige blanding af nyere hits og gode klassikere, som selvfølgelig er tilpasset aldersgruppen på gæsterne. Ligegyldigt om det er en 40-, 50- eller 60-års-fødselsdag, så spiller jeg musik, som vækker genkendelse hos gæsterne og får dem i dansehumør.

Hvis der er nogle særlige musikønsker, så lytter jeg selvfølgelig gerne. Det hjælper mig også til at spore mig endnu mere ind på musiksmagen blandt gæsterne.

Mit stilfulde lysshow giver den perfekte ramme til dansegulvet og bidrager til at gøre aftenen endnu mere festlig. Med mig får du derfor alt i ét: dinnermusik, DJ og professionelt lysopsætning.

Underholdning til fødselsdag

En af de store bekymringer hos folk, der skal holde stor rund fødselsdag, er om gæsterne er underholdt. Med livemusik under middagen er den gode stemning i top, og efter middagen ændrer jeg mit set-up, så der bliver gjort klar til dans.

Man kan selvfølgelig ikke styre 100 % om gæsterne er underholdt, men med den rigtige musik, lys og lyd, så er rammerne i hvert fald skabt til en fantastisk underholdende og festlig aften.

Derfor skal du vælge mig til din fødselsdagsfest:

 1. Jeg kan lave både store og små opstillinger af lyd- og lysudstyr, så man ikke behøver at gå på kompromis med musikken, selvom der ikke er meget plads til musik i lokalet.
 2. Jeg har en udpræget god fornemmelse for at skabe den gode stemning gennem musikken.
 3. Jeg er ikke dominerende og forstår min rolle som baggrundsmusik under middagen.
 4. Jeg er servicemindet og imødekommende, og kan opfylde de fleste ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

 • Spiller du for til festsange fra gæsterne?
  Spiller du for til festsange fra gæsterne?

  Jeg spiller altid for til festsange.

 • Kan man købe ekstra tid på aftenen?
  Kan man købe ekstra tid på aftenen?

  På helaftensarrangementer kan man altid tilkøbe ekstra tid på aftenen til 500 kr. pr. halve time.

 • Hvor meget plads og strøm skal du bruge?
  Hvor meget plads og strøm skal du bruge?

  Min optimale opstilling er 4 meter i bredden og 2,5 meter i dybden på en lige væg - og 3x3 meter i et hjørne. Jeg tilpasser mig ofte på mindre plads, men i så fald vil min opstilling afvige fra de billeder du ser på siden. Jeg sørger altid for at have en præsentabel opstilling uanset hvor meget plads jeg har.

  I forhold til strøm skal jeg blot bruge almindelig 230 v. med jord.

 • Kan man se svar på flere ofte stillede spørgsmål?
  Kan man se svar på flere ofte stillede spørgsmål?

  Ja, det kan man under menuen "Ofte stillede spørgsmål".

1. Vælg dato

Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Prisen er for et 7 timers arrangement inklusiv transportomkostninger til hele Danmark eksklusiv bro og færgeafgifter.

Vælg en anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Mine priser er altid inklusiv al teknisk udstyr og kørselsomkostninger. Se særlige betalingsbetingelser under priser. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.