Musik til fødselsdage

En rund fødselsdag er en vigtig begivenhed, og der skal gerne være en festlig stemning fra start til slut. Musik under middagen og en dj, der spiller op til dans efterfølgende, er med til at skabe de perfekte rammer om fejringen.

Jeg har mange års erfaring med at spille til forskellige festtyper, og jeg ved præcis, hvad der skal til for, at det bliver en fest dine gæster aldrig glemmer. Jeg sørger for, at der er stemningsfuld baggrundsmusik under middagen, at festsangene bliver spillet for, og at der bliver trængsel på dansegulvet sidst på aftenen.

En af de store bekymringer hos folk, der skal holde stor rund fødselsdag, er om gæsterne er underholdt. Med livemusik under middagen er den gode stemning i top, og efter middagen ændrer jeg mit set-up, så der bliver gjort klar til dans. Man kan selvfølgelig ikke styre 100 % om gæsterne er underholdt, men med den rigtige musik, lys og lyd, så er rammerne i hvert fald skabt til en fantastisk underholdende og festlig aften.

0P6A8803 Edit

Hyggelig og afdæmpet livemusik under fødselsdagsmiddagen

Med guitar og sang sørger jeg for den gode stemning under middagen. Jeg starter allerede med at spille, når gæsterne går til bords, så der er lagt an til en festlig middag allerede fra start.

Jeg spiller også gerne til velkomstdrinken, hvor jeg går rundt med min guitar og synger og spiller blandt gæsterne. Det giver en helt anden stemning, end hvis der blot er sat musik på et anlæg.

Under middagen udvælger jeg et repertoire, der er målrettet aldersgruppen på gæsterne. Jeg har spillet til alt fra 30- til 80-års-fødselsdage og ved præcis, hvordan man sammensætter musikken, så det passer til gæsterne. Lydniveauet er selvfølgelig afdæmpet, så man kan snakke ubesværet ved bordene.

Jeg ser det som min vigtigste opgave at bidrage til udviklingen af den gode stemning i festlokalet. Med guitarspil og sang skaber jeg både behagelig baggrundsmusik, men er også med til at skabe rammen om festsange og taler, hvis der er brug for det. Det giver et nærværende og livligt udtryk til middagen, hvilket er med til at skabe den gode stemning.

Generelt spiller jeg mere stille og afdæmpede numre under maden, og mere rytmiske og energiske sange imellem retterne. Det giver den rigtige synergi til hele aftenen.

Levende musik giver en helt anden oplevelse for gæsterne end musik, der er sat på i baggrunden på et anlæg. Livemusik giver både en mere hyggelig atmosfære, men binder også aftenen sammen.

Jeg fornemmer hurtigt stemningen og impulserne fra gæsterne, så jeg kan tilpasse musikken og understøtte den festlige stemning på bedste vis. Jeg kan også interagere og blandt andet være med til festsange, taler og tage imod ønsker fra gæsterne.

Se og hør hvordan jeg spiller her
IMG 9932

DJ TIL FØDSELSDAGSFEST

Når middagen er slut stiller jeg om, så jeg er klar som DJ til dansegulvet. Mens dette sker er der ofte en naturlig pause i aftenen, hvor bordene bliver ryddede, og gæsterne får lidt frisk luft. Herefter er der gjort klart til, at gæsterne kan indtage dansegulvet.

Jeg har stor erfaring i at spille til fødselsdage af alle festtyper, og ved lige hvad der skal til for, at gæsterne kommer ud på dansegulvet. At være en god DJ kræver en blanding af konstant opmærksomhed, musikalsk forståelse, erfaring, timing og god fornemmelse for stemningen i lokalet.

Jeg elsker, når der er et levende dansegulv, og folk hygger sig og har en fest. Dette skaber jeg ved at spille den helt rigtige blanding af nyere hits og gode klassikere, som selvfølgelig er tilpasset aldersgruppen på gæsterne. Ligegyldigt om det er en 40-, 50- eller 60-års-fødselsdag, så spiller jeg musik, som vækker genkendelse hos gæsterne og får dem i dansehumør.

Hvis der er nogle særlige musikønsker, så lytter jeg selvfølgelig gerne. Det hjælper mig også til at spore mig endnu mere ind på musiksmagen blandt gæsterne.

Mit stilfulde lysshow giver den perfekte ramme til dansegulvet og bidrager til at gøre aftenen endnu mere festlig. Med mig får du derfor alt i ét: dinnermusik, DJ og professionelt lysopsætning.

Cy 495Kredit

Hvordan kan en aften med mig som musiker se ud?

Med mig får I både levende dinnermusik, DJ og lysshow i et, og jeg kan derfor let binde hele aftenen sammen, så det bliver en helstøbt oplevelse.

Ofte er det ca. 5 timers guitar og sang og 2,5 times dansemusik. Mellem middag og dans er der ofte en lille halv times strække-ben-pause, hvor personalet rydder af og gør klar til kaffe, og jeg stiller om til mit DJ-setup. Her er et eksempel på hvordan en helaftensløsning kunne se ud. 

Kl. 18:00 Gæsterne går til bords. Jeg starter med at spille guitar og sang

kl. 23:00 Strække ben pause efter dessert og omstilling til DJ

Kl. 23:30 Første dansenummer går i gang.

Kl. 02:00 Natmad serveres og musik slutter. Mulighed for forlængelse.

Derfor skal du vælge mig som musiker til din fødselsdag

  • 1. Jeg kan lave både store og små opstillinger af lyd- og lysudstyr, så man ikke behøver at gå på kompromis med musikken, selvom der ikke er meget plads til musik i lokalet.
  • 2. Jeg har en udpræget god fornemmelse for at skabe den gode stemning gennem musikken.
  • 3. Jeg er ikke dominerende og forstår min rolle som baggrundsmusik under middagen.
  • 4. Jeg er servicemindet og imødekommende, og kan opfylde de fleste ønsker.
  • 5. Jeg har mange års erfaring i branchen.
  • 6. Jeg kan levere en helaftensløsning, så I kan læne jer tilbage og være trygge ved, at jeg sætter gang i festen.

Christian Daugaard - Fantastisk musik til uformel 50 års fødselsdag.

Jette Bundgaard

Kan varmt anbefale Christian der spillede til min 60 års fødselsdag i går. Virkelig god fornemmelse af stemningen. Rigtig god underholdning under maden på guitar og sang uden at være for dominerende. Mange gæster roste ham til skyerne. Og fed som DJ til dansen, der var gang i den. Tak til Christian

Sussi Holm

Christian spillede til vores bryllup og gjorde det til en Magisk aften! Han blev skam rost af alle vores gæster. Min mand havde allieret sig med Christian til hans tale og fået ham til at spille en sang til mig, Christian havde gjort sangen mere personlig og virkelig følte at den var til mig.

Trine
1. Vælg dato

Her er en oversigt over de ledige lørdage jeg har tilbage. Er din fest ikke en lørdag, kan du bruge datovælgeren nedenunder.

Vælg en anden dag end lørdag

Klik i det hvide felt for at tilgå min datovælger, hvis din fest ikke ligger på en lørdag.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.