Priser

Kombipakke - Lørdage / 1.januar - 31.marts

Inklusiv 7 timers livemusik og DJ-set. 8. time kan tilkøbes til 500 kr. herefter 600 kr. pr. halve time.

9800 kr
Kombipakke - Lørdage / 1.april - 31.december

Inklusiv 7 timers livemusik og DJ-set. 8. time kan tilkøbes til 500 kr. - herefter 600 kr. pr. halve time.

13.500 kr.
Kombipakke - Fredage

Inklusiv 7 timers livemusik og DJ-set. 8. time kan tilkøbes til 500 kr. herefter 600 kr. pr. halve time.

9800 kr.
Kombipakke - Søndag til torsdag

Inklusiv 7 timers livemusik og DJ-set.. 8. time kan tilkøbes til 500 kr. herefter 600 kr. pr. halve time.

8800 kr.
Dinnermusik - Hverdage

Inklusiv 4 timers livemusik. 5. time kan tilkøbes 500 kr. - herefter 600 kr. pr. halve time.

4500 kr.

Obs. Mine priser er vejledende og tilpasses selvfølgelig det enkelte arrangement. Tøv derfor ikke med at kontakte mig for den unikke pris for musik til jeres næste fest. 

Tilkøb til dit arrangement

C50A9438 (1)

Selfiebooth

Med min selfiebooth kan I give jeres fest en ny dimension. Den er altid populær til fester, og er god underholdning for både unge og ældre. De billeder I står tilbage med efter festen giver et andet indblik i jeres gæsters oplevelse af festen. Her kan I fange de sjove og umiddelbare øjeblikke som ellers ikke ville blive foreviget. Det kan I med min selfiebooth.

Selfiebooth: 1250 kr.
I prisen får du leje af selfiebooth, opsætning og nedpakning, samt alle filer leveret digitalt og let redigeret, i både sort/hvid og farve.

I har også mulighed for tilkøbe brug af vores baggrunde. 

Tryk play og hør mig fortælle om hvordan maskinen fungerer...

5S7A5572 2
Forevig jeres dag med

Stemningsbilleder fra festen

Da jeg også er professionel fotograf, har I desuden muligheden for at tilkøbe stemningsbilleder fra jeres fest.

Når jeg er fotograf til en fest er mit fokus at indfange den helt specielle stemning, der opstår til netop jeres fest. Jeg gør mit aller ypperste for, at I kan mærke suset i maven, når I kigger jeres fotos igennem og ser tilbage på dagen. 

Jeg tager billeder af jeres gæster og de momenter der måtte opstå, hvilket der altid kommer nogle rigtig sjove og stemningsfyldte resultater ud af.

Jeg er ekspert i at fotografere det forudsigelige såvel som det uforudsigelige. Det gør, at I får en helstøbt billedserie af jeres dag, som I kan se tilbage på mange år frem. I får et minde for livet.

Stemningsbilleder: 1899 kr
I prisen får i 150 let redigerede stemningsbilleder fra festen. Billederne leveres digitalt i både høj og lav opløsning. 

Tryk play og hør mere om mine fotograferinger

0P6A2201

Gruppebillede

At få lavet et portræt af alle fra festen er noget der kan være med til  at binde gruppen tættere sammen og giver et godt udgangspunkt for en god fest. Efter mange år som gruppefotograf, er jeg ekspert i at arbejde med store grupper. Jeg ved hvordan man placerer folk og skaber en rolig opstilling, noget der super vigtigt til store gruppefotograferinger.

Om billedet skal tages ude eller inde er noget I er medbestemmende på. Det afhænger meget af hvad der er muligt på dagen, men en ting er sikkert; I får et smuk minde fra en særlig dag, som i kan kigge tilbage på mange år frem.

Gruppebillede: 1499 kr. 
I prisen får I 1 digitalt billede, som kan deles med familie og venner, og derudover er det muligt at tilkøbe et kvalitetsprint i 30x40 cm klar til at hænge på væggen for kun 400 kr. 

0P6A4229
Mangler i

Fotograf til jeres fest?

Ud over mit virke som musiker og DJ er jeg også fotograf. Jeg har over 5 års erfaring som bryllupsfotograf og jeg har stor succes med at agere musiker og fotograf til samme arrangement. 

Jeg kan bookes til at tage klassiske portrætfotos og kan derudover også fungere som bryllupsfotograf under vielser, til reception og eventuelt til festen om aftenen, hvis det er det I ønsker.

I er altid velkomne til at ringe eller skrive til mig og få et uforpligtende tilbud på en samlet løsning med foto og musik.  

Bryllupsfotografering
1. Vælg dato

Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Vælg en anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.