Fraremisen Musikerogdj 1 Of 1 (1)

Levende musik til enhver reception

Musik til reception er et af mine specialer, og jeg har stor erfaring med at skabe den rigtige stemning til enhver type reception. Det gælder ligegyldigt om det er en reception i en stor virksomhed med masser af mennesker eller en mere casual udgave.

Til receptioner kommer der ofte mange mennesker, der ikke kender hinanden på forhånd, og derfor er det utroligt vigtigt at skabe en god atmosfære. Gennem afdæmpet guitar og sang skaber jeg en rolig atmosfære, som får gæsterne til at føle sig godt tilpas.

Med hyggelig baggrundsmusik kommer gæsterne nemmere til at slappe af og falde i snak, og der bliver derfor hurtigt skabt en hyggelig ramme om receptionen.

Har du andre ønsker til din reception, har jeg mulighed for at tilpasse min musik til netop den stemning, du ønsker dig. Med livemusik i form af guitar og sang skruer jeg op for stemningen til receptionen. I forhold til blot at have musik fra et anlæg i baggrunden, så får du med livemusik mere nærvær og liv til begivenheden.

Levende musik kan løfte receptionen, så den bliver mere stilfuld og elegant, hvilket giver de bedste rammer for at skabe nogle dejlige timer. Jeg fornemmer altid stemningen og tilpasser min musik til begivenheden både, hvad angår lydniveau og repertoire.

Se og hør hvordan jeg spiller her
0P6A8803 Edit

Skræddersyet stemning til din reception

Jeg målretter altid mit repertoire, så det passer til begivenheden og aldersgruppen på gæsterne. Jeg sørger altid for, at der er en god blanding af velkendte hits, evergreens og easylistening-numre, som er noget alle kan være med på. 

Jeg spiller sange, som de fleste kan genkende, men sørger for at holde det afdæmpet, så det fungerer som baggrundsmusik og ikke dominerer receptionen. Det skal være højt nok til at skabe den gode stemning men samtidig ikke overdøve de gode samtaler.

Når der kommer genkendelige sange, kan det også være med til at bryde isen lidt blandt gæsterne, som måske ikke kender hinanden. Det giver et trygt og velkendt univers, som er med til at få folk til at føle sig godt tilpas.

Receptioner kan have mange formål. Det kan være en bogreception eller reception for launch af et nyt produkt. Det kan også have mere festlig karakter fx i forbindelse med en vielse eller en fødselsdag. Ligegyldigt hvad anledningen er, så sørger jeg for at skabe en stemning, der passer til situationen.

Jeg ved hvilke knapper, der skal skrues på for at få den helt rigtige stemning, og derfor tilpasser jeg min musik til lokalet, begivenheden og gæsterne.

En reception varer typisk 4-5 timer, og jeg kan hyres til at spille i hele perioden. Er der tale om længere receptioner, så kan jeg bestilles til at spille i længere tid. Jeg oplever ofte, at når musikken stopper, så stopper festen også, så derfor anbefaler jeg, at der er musik under hele receptionen fra start til slut.

Jeg tilpasser mig selvfølgelig til taler eller længere indsalg. Har I brug for musik til et indslag eller lignende, så kan vi snakke om det.

Jeg har en simpel og lille opstilling med en enkelt BOSE-højttaler, der spreder lyden ud i lokalet, så man stadig kan snakke ubesværet. Den enkle opstilling gør, at jeg kan tilpasse mig de forskellige lokaler. Ønsker du, at jeg skal komme til en anden begivenhed end receptionen, så har jeg stor erfaring med mange forskellige begivenheder

Se og hør hvordan jeg spiller her

Priser på musik til reception

Prisen afhænger af hvor lang tid, du ønsker musik til receptionen. Du kan se et priseksempel her på siden, men det er også muligt at aftale en fast timepris og se tiden an på selve dagen. Det er jo ikke altid, man kan vide på forhånd, hvor lang tid begivenheden varer.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få et prisoverslag på netop dit event eller reception.

PRISEKSEMPEL

4 timer inklusiv kørsel Fyn og Jylland

4800 kr.

Derfor skal du vælge mig til din reception

  • Jeg ved, hvordan man skaber den rette stemning med musikken til enhver type reception.
  • Jeg har sammensat det perfekte repertoire som baggrundsmusik, så der er plads til snak blandt gæsterne.
  • Jeg har masser af erfaring i at spille til receptioner, og tuner mig lynhurtigt ind på stemningen, så den tilpasses den givne situation.
  • Livemusik giver din reception det ekstra løft, der gør begivenheden mere speciel.

Jeg kan kun give Christian mine varmeste anbefalinger. Han formår at skabe en god stemning og spille op til dans så alle tros forskellig musik smag kommer ud at danse. Flere af mine gæster er også kommet med mange rosende ord og jeg er helt enig med dem. Christian er en meget dygtig musiker.

Louise Hansen

Christian er en meget sød og venlig mand, han forstår virkelig at tilpasse sig en fest. Christian ankommer til den aftalte tid, skøn afdæmpet musik og lækker sang under middagen. Og så giver han den max gas når der skal danses. Alle vores gæster, var meget begejstret for Christian, som vi selvfølgelig vil give de allerbedste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang han bliver inviteret til vores fester. Mvh Connie Nedergaard

Connie Nedergaard

Også her skal du have en STOR tak for at have gjort vores bryllup perfekt! Er ovenud glad for at det var dig vi valgte som bryllupsmusiker til vores bryllup! Fantastisk stemme og stort repertoire for både unge og ældre! Masser af ros fra ALLE gæster! Held og lykke på din vej - og vi ses HELT sikkert igen til vores næste store fest eller ved nogen af alle dem jeg anbefaler dig til!! :-)

Louise Kidmose Johnsen‎
1. Vælg dato

Her er en oversigt over de ledige lørdage jeg har tilbage. Er din fest ikke en lørdag, kan du bruge datovælgeren nedenunder.

Vælg en anden dag end lørdag

Klik i det hvide felt for at tilgå min datovælger, hvis din fest ikke ligger på en lørdag.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.

Følg mig på Instagram

Følg @musikerogdj.dk