Reception i Vejle 2016
Reception i Vejle 2016

Afdæmpet guitar og sang

Musik til reception er et af mine specialer, og jeg har stor erfaring med at skabe den rigtige stemning til enhver type reception. Det gælder ligegyldigt om det er en reception i en stor virksomhed med masser af mennesker eller en mere casual udgave.

Til receptioner kommer der ofte mange mennesker, der ikke kender hinanden på forhånd, og derfor er det utroligt vigtigt at skabe en god atmosfære. Gennem afdæmpet guitar og sang skaber jeg en rolig atmosfære, som får gæsterne til at føle sig godt tilpas.

Med hyggelig baggrundsmusik kommer gæsterne nemmere til at slappe af og falde i snak, og der bliver derfor hurtigt skabt en hyggelig ramme om receptionen.

 

C&Y_495.jpg

Giv receptionen et ekstra pift

Med livemusik i form af guitar og sang skruer jeg op for stemningen til receptionen. I forhold til blot at have musik fra et anlæg i baggrunden, så får du med livemusik mere nærvær og liv til begivenheden.

Levende musik kan løfte receptionen, så den bliver meget mere stilfuld og elegant, hvilket giver de bedste rammer for at skabe nogle dejlige timer. Jeg fornemmer altid stemningen og tilpasser min musik til begivenheden både hvad angår lydniveau og repertoire.

 

Hør et sammenklip af musik til reception

Højskolesange, Jazz standard sange, nyere hits, evergreens og mange flere.

Repertoire

Jeg målretter altid mit repertoire, så det passer til begivenheden og aldersgruppen på gæsterne. Jeg sørger altid for, at der er en god blanding af velkendte hits, evergreens og easylistening-numre, som er noget alle kan være med på. 

Jeg spiller sange, som de fleste kan genkende, men sørger for at holde det afdæmpet, så det fungerer som musisk baggrund og ikke dominerer receptionen. Det skal være så højt, at det skaber den gode stemning, men samtidig ikke overdøve de gode samtaler.

Når der kommer genkendelige sange, kan det også være med til at bryde isen lidt blandt gæsterne, som måske ikke kender hinanden. Det giver et trygt og velkendt univers, som er med til at få folk til at føle sig godt tilpas.

Musik til enhver type reception

Receptioner kan have mange formål. Det kan være en bogreception eller reception for launch af et nyt produkt. Det kan også have mere festlig karakter fx i forbindelse med en vielse eller en fødselsdag. Ligegyldigt hvad anledningen er, så sørger jeg for at skabe en stemning, der passer til situationen.

Jeg ved hvilke knapper, der skal skrues på for at få den helt rigtige stemning, og passer min musik ind til lokalet, begivenheden og gæsterne.

Udtalelser

Christian rammer altid plet

Beskæftigelsesnetværket har flere gange brugt Christian som musiker til vores årskonference på Hotel Vejlefjord. Christian rammer altid plet med sit musikvalg og sætter tonen an til en god stemning.

Thomas Borup, Centerleder CBR-Randers/Formand for Beskæftigelsesnetværket
Se alle udtalelser
PRISEKSEMPEL MUSIK TIL RECEPTION

4 timer inklusiv kørsel Fyn og Jylland

4800 kr.

PRIS PÅ MUSIK TIL RECEPTION

Prisen afhænger af hvor lang tid, du ønsker musik til receptionen. Du kan se et priseksempel her på siden, men det er også muligt at aftale en fast timepris og se tiden an på selve dagen. Det er jo ikke altid, man kan vide på forhånd hvor lang tid, begivenheden varer.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få et prisoverslag på netop dit event eller reception.

Baggrundsmusik hele tiden

En reception varer typisk 4-5 timer, og jeg kan hyres til at spille i hele perioden. Er det tale om længere receptioner, så kan jeg også bestilles til at spille i længere tid. Jeg oplever ofte, at når musikken stopper, så stopper festen også, så derfor anbefaler jeg, at der er musik under hele receptionen fra start til slut.

Jeg tilpasser mig selvfølgelig til taler eller længere indsalg. Har I brug for musik til et indslag eller lignende, så kan vi snakke om det.

Jeg har en simpel og lille opstilling med en enkelt BOSE-højttaler, der spreder lyden ud i lokalet, så man stadig kan snakke ubesværet. Den enkle opstilling gør, at jeg kan tilpasse mig de forskellige lokaler.

4 grunde til, at du skal vælge mig til din reception:

  1. Jeg ved hvordan man skaber den rette stemning med musikken til enhver type reception.
  2. Jeg har sammensat det perfekte repertoire som baggrundsmusik, så der er plads til snak blandt gæsterne.
  3. Jeg har masser af erfaring i at spille til receptioner, og tuner mig lynhurtigt ind på stemningen, så den tilpasses den givne situation.
  4. Livemusik giver din reception det ekstra løft, der gør begivenheden mere speciel.
1. Vælg dato

Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

OBS - receptioner kan ikke bestilles på lørdage. Vælg en anden dato i formularen herunder.

Vælg en anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Mine priser er altid inklusiv al teknisk udstyr og kørselsomkostninger. Se særlige betalingsbetingelser under priser. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.