Derfor skal du vælge mig som musiker til dit arrangement

  • 1. Jeg kan lave både store og små opstillinger af lyd- og lysudstyr, så man ikke behøver at gå på kompromis med musikken, selvom der ikke er meget plads til musik i lokalet.
  • 2. Jeg har en udpræget god fornemmelse for at skabe den gode stemning gennem musikken.
  • 3. Jeg er ikke dominerende og forstår min rolle som baggrundsmusik under middagen.
  • 4. Jeg er servicemindet og imødekommende, og kan opfylde de fleste ønsker.
  • 5. Jeg har mange års erfaring i branchen
  • 6. Jeg kan levere en helaftensløsning, så I kan læne jer tilbage og være trygge ved, at jeg sætter gang i festen

Musikken var bare lige i øjet. Utrolig behagelig stemning under middagen og under dansen fik Christian gang i bryllupsgæsterne. Vi booker helt sikkert Christian igen :-)

Morten Jensen

Christian gjorde det super godt. Fandt den rigtige stemning - både med guitaren og med pladerne. Kan på det kraftigste anbefales...

Ralf Daugbjerg

Christian Daugaard - Fantastisk musik til uformel 50 års fødselsdag.

Jette Bundgaard

Vi vil gerne bringe vores varmeste anbefaling! Christian formåede at skabe hyggeligt og dejligt baggrundsmusik under middagen til vores bryllup for herefter at spille op til dans som DJ, hvilket alle gæster var med på! Christian har en fantastisk stemme og stort repetoair. ALLE gæster roste ham - unge som gamle! Han var med til at gøre vores bryllup perfekt!

Louise Hvass Davidsen

Meget behagelig musiker :-) han styrede overhovedet ikke festen - spillede fin og dæmpet musik, mens vi spiste - og fin fin musik under dansen

Gerda Simonsen

120% tilfreds! Alt klappede, Christian er en behagelig fyr og har styr på tingene. Alle vore ønsker kunne han klare og sågar at akkompagnere en veninde, der sang for os til vores bryllup og det var så godt! Alle roste musikken og tror der blev delt en hel del visitkort ud😃 Meget bredt udvalg af sange og god blanding der passede til alle aldre! Vi håber snart vi får brug for en musiker igen og så vil vi vælge Christian!

Lise Storgaard-Lautrup

Christian spillede til vores bryllup og gjorde det til en Magisk aften! Han blev skam rost af alle vores gæster. Min mand havde allieret sig med Christian til hans tale og fået ham til at spille en sang til mig, Christian havde gjort sangen mere personlig og virkelig følte at den var til mig.

Trine

Kan varmt anbefale Christian der spillede til min 60 års fødselsdag i går. Virkelig god fornemmelse af stemningen. Rigtig god underholdning under maden på guitar og sang uden at være for dominerende. Mange gæster roste ham til skyerne. Og fed som DJ til dansen, der var gang i den. Tak til Christian

Sussi Holm

Christian spillede til vores firmasommerfest. Vi har alle kun godt at sige om Christian, som gik rundt blandt os og spillede stille guitar ved velkomsten og spillede ligeledes guitar og sang - tilpas diskret og hyggeligt - under middagen. Han er en god, alsidig musiker og sanger :) og bagefter spillede han op til dans som DJ, med god musik, vi havde lyst til at danse til. Imødekom også de mange musikønsker, som vi præsenterede ham for i løbet af aftenen. Vi booker gerne Christian igen.

Lisbeth Nielsen

Lisbeth Nielsen

Beskæftigelsesnetværket har flere gange brugt Christian som musiker til vores årskonference på Hotel Vejlefjord. Christian rammer altid plet med sit musikvalg og sætter tonen an til en god stemning.

Thomas Borup, Centerleder CBR-Randers/Formand for Beskæftigelsesnetværket

Vi har i mange år brugt Christian til vores firmafester og jeg har også adskillige gange haft bud efter Christian til diverse private arrangementer!
Christians stille guitarmusik og sang under spisningen er uovertruffen, og når han så varmer op til dans, enten som DJ eller med band, sporer han sig hurtigt ind på stemningen og musiksmagen på sit publikum og dansegulvet er fyldt!
Også til en fest for hovedsageligt udlændinge var han en ubetinget succes!
Jeg vil gerne give Christian mine varmeste anbefalinger.

Lone Iversen. Produktionsleder Womens Wear Group A/S

Med sin behagelige dinnermusik skabte Christian fra festens start en fornøjelig stemning. Ved den efterfølgende dans blev det tydeligt at Christian bestrider et stort repertoire og han fandt hurtigt gæsternes musiksmag. Jeg kan varmt anbefale Christian til din næste fest.

Jens Wiederholt Larsen Direktør Danmarks Leder Organisation

Jeg kan kun give Christian mine varmeste anbefalinger. Han formår at skabe en god stemning og spille op til dans så alle tros forskellig musik smag kommer ud at danse. Flere af mine gæster er også kommet med mange rosende ord og jeg er helt enig med dem. Christian er en meget dygtig musiker.

Louise Hansen

Jeg har nydt godt af Christians musiktalent ved flere fester, både firmamæssigt og privat. Christian er en super DJ - finder hurtigt publikums smag!, han er super med en guitar og stille sang til lidt hyggemusik før og under middagen - og når der bydes op til dans, ved han præcis hvad der skal til for at fylde et dansgulv - med musik afstemt efter publikum.
Hvis man vælger Christian som musiker til sin fest/ arrangement, får man en musiker, der kan sit "håndværk" og en musiker - der uden på nogen måde at dominere - skaber en super stemning.

Morten Pedersen Direktør Codan Forsikring A/S

Også her skal du have en STOR tak for at have gjort vores bryllup perfekt! Er ovenud glad for at det var dig vi valgte som bryllupsmusiker til vores bryllup! Fantastisk stemme og stort repertoire for både unge og ældre! Masser af ros fra ALLE gæster! Held og lykke på din vej - og vi ses HELT sikkert igen til vores næste store fest eller ved nogen af alle dem jeg anbefaler dig til!! :-)

Louise Kidmose Johnsen‎

Bliver lige nødt til at sige kæmpe stor tak til Christian for lækker lækker musik til min fødselsdag 😊😊 kan varmt anbefales 👍❤️ synger fantastisk - holder det i et leje, hvor gæsterne også kan snakke sammen - og gir den max gas når der skal danses 😊😊 book ham og I er sikre på at musikken er i top 😊

Helle Andersen

Hej Christian. vi vil endnu engang sige dig tusind, tusind tak for, at du ville spille til vores bryllup i lørdags, den 20. august 2016. 'Det blev til vores livs bedste og mest fantastiske fest, som vi nu kan se tilbage på, med masser af dejlige minder. Du spillede fantastisk, både på din guitar og efterfølgende som D.J. Vi kan kun give dig vores varmeste og bedste anbefalinger videre, til alle vi kender og alle som måtte læse dette. Du blev rost til skyerne af alle vores gæster. Vi vil ønske dig held og lykke i fremtiden, og håber du fortsat er i branchen om 25 år, når vi skal fejre sølvbryllup. De varmeste hilsner fra Dorthe og Niels Henriksen, Vildbjerg/Sunds

Niels Henriksen

Christian er en meget sød og venlig mand, han forstår virkelig at tilpasse sig en fest. Christian ankommer til den aftalte tid, skøn afdæmpet musik og lækker sang under middagen. Og så giver han den max gas når der skal danses. Alle vores gæster, var meget begejstret for Christian, som vi selvfølgelig vil give de allerbedste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang han bliver inviteret til vores fester. Mvh Connie Nedergaard

Connie Nedergaard

Det var en fantastisk oplevelse af have Christian Daugaard som guitarist til min mands 60 års fødselsdag. Han spillede musik, som passede lige til vores gæster. Han er dygtig og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Der var roser til ham fra alle vores gæster.

Jette Christensen

Bryllup
Mega god musik👍👍👍

Maja

Christian passede meget fint ind i vores arrangement. Jeg havde forventet, at gæsterne ville sidde og synge med, men det var stemningen ikke lige til. Så Christian sørgede bare for, at alle hyggede sig, og diskussionerne ved bordene var gode. Da vi på et tidspunkt stod udenfor, gik Christian bare rundt med sin guitar og sang. Kan klart anbefales.

Lars Barsøe

40 års fødselsdag
Kan varmt anbefales!!!, både vi og gæsterne var meget imponeret, en virkelig en god og professionel musiker!!! men det er I heller ikke i tvivl om hvis I høre de smagsprøver han har lagt på hans hjemmeside:-)

Elisabeth Christiansen

Bryllup
Han (Christian) var alle tiders og levede fuldt ud til det der var lovet, han lavede en fin kontrakt som blev overholdt til punkt og prikke. Og desuden var han skide go til at spille på sin guitar, og han var forberedt godt, jobbet som dj senere på aftenen/natten var også over alt forventning med fuld gas og rigtig diskotekstemning. Tusind tak herfra for go service fra alle sider

claus

Bryllup - Januar 09 2015
Yderst tilfredsstillende, dygtig guitarist og fleksibel dj musik da der skulle danses. Kan varmt anbefales.

Tina Stokholm Daugaard

Sølvbryllup
Vi har lige holdt sølvbryllup. Vi har kun rosende ord om musikeren for, at være med til at gøre vores sølvbryllup til et uforglemmeligt minde Vi var meget tilfreds med den måde opgaven blev løst på. • Den måde han kom ud og spillede i lokalet hvor vi skulle have velkomstdrinken, virkede bare så hyggeligt og afslappet. • Det var en rigtig god oplevelse med guitarspil og sang under maden, meget behageligt. • Musikken til dansen levede også helt op til vores forventninger. Det var rigtig rat, at han sørgede for at vi kunne snakke sammen når vi ikke var på dansegulvet. • Det er første gang vi har set en musikker gå rundt og lytte til hvor højt musikken er også længst væk. Et stort cadeau til ham. Vi vil helt sikkert anbefale ham til andre og der er også mange af vores gæster der er kommet med meget rosende ord til musikeren. Med venlig hilsen Peter og Bente Sørensen

Peter og Bente Sørensen

40 års fødselsdag
Jeg kan varmt anbefale Christian til alle..... Gennemgående professionel - Spillede rigtig godt under maden med guitaren, samtidig med at man sagtens kunne snakke sammen. Han leverede også varen som DJ bagefter og satte gang i dansegulvet - Super godt. Vi vil helt klart booke Christian igen når der skal være fest :-). Mvh. Søren fra Tønder

Søren Knudsen

Christian var med til at gøre min fest særdeles vellykket. Han er utrolig behagelig. Mærker ham ikke. Spiller på guitar mens folk får velkomstdrinks. Spiller og synger under spisningen. Afdæmpet. Behagelig. Pæn påklædning. Var der til tiden. Spillede hele tiden uden pause under spisningen. Ingen dumsmarte bemærkninger. Spiste mens der blev ryddet af bordene. Startede som DJ og igen super godt. Alle roste ham. Han er virkelig god og behagelig.Kan varmt anbefales. KÆMPE ROS

Hanne Lundgaard Pedersen

Vi havde en helt fantastik fest og det havde musikken meget stor ære af. Alle sagde, "sikke en god fest, hvor har I fået musikken fra" Alle nævnte, at det at han gik rundt og spillede, da folk ankom, var lige det, der satte dem i den rigtige stemning. Så tusind tak og de bedste anbefalinger fra os.

Pernille Skyttegaard

50 års fødselsdag
Christian var helt igennem professionel. Lige fra den første kontakt på mail havde jeg en rigtig god fornemmelse, og jeg kunne i den grad nyde min fest fra start til slut. Behageligt og hyggeligt guitarspil til velkomstdrink og under middagen, hvor han var yderst opmærksom på taler og indslag. Han havde konstant fingeren på pulsen, og der var fuldt hus på dansegulvet hele aftenen. Alle mine gæster roste ham for at have ramt fuldstændig plet mht. musikvalg og han skal også have ros for sin yderst behagelige måde at være på. Skal jeg holde fest igen, er han helt klart mit første valg! Mvh Anja )50 års fødselsdag)

Anja Bisgaard

Christian spillede til vores bryllup, og havde rigtig god fornemmelse af hvad der skulle spilles, skabte den helt rigtige stemning, og da der var behov for ekstra spilletid hen på natten, var det intet problem. Vi er rigtig godt tilfredse med den service Musiker&DJ leverede.

Ole Schreiber

Christian spillede til vores bryllup og gjorde det til en Magisk aften! Han blev skam rost af alle vores gæster. Min mand havde allieret sig med Christian til hans tale og fået ham til at spille en sang til mig, Christian havde gjort sangen mere personlig og virkelig følte at den var til mig.

Trine

50 års fødselsdag - Christian er en meget sød og venlig mand, han forstår virkelig at tilpasse sig en fest. Christian ankommer til den aftalte tid, skøn afdæmpet musik og lækker sang under middagen. Og så giver han den max gas når der skal danses. Alle vores gæster, var meget begejstret for Christian, som vi selvfølgelig vil give de allerbedste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang han bliver inviteret til vores fester. Mvh Connie Nedergaard

Connie Nedergaard

120% tilfreds! Alt klappede, Christian er en behagelig fyr og har styr på tingene. Alle vore ønsker kunne han klare og sågar at akkompagnere en veninde, der sang for os til vores bryllup og det var så godt! Alle roste musikken og tror der blev delt en hel del visitkort ud😃 Meget bredt udvalg af sange og god blanding der passede til alle aldre! Vi håber snart vi får brug for en musiker igen og så vil vi vælge Christian!

Lise Storgaard-Lautrup

Christian spillede til vores firmasommerfest. Vi har alle kun godt at sige om Christian, som gik rundt blandt os og spillede stille guitar ved velkomsten og spillede ligeledes guitar og sang - tilpas diskret og hyggeligt - under middagen. Han er en god, alsidig musiker og sanger :) og bagefter spillede han op til dans som DJ, med god musik, vi havde lyst til at danse til. Imødekom også de mange musikønsker, som vi præsenterede ham for i løbet af aftenen. Vi booker gerne Christian igen.

Lisbeth Nielsen

Kan varmt anbefale Christian der spillede til min 60 års fødselsdag i går. Virkelig god fornemmelse af stemningen. Rigtig god underholdning under maden på guitar og sang uden at være for dominerende. Mange gæster roste ham til skyerne. Og fed som DJ til dansen, der var gang i den. Tak til Christian

Sussi Holm

Christian var bare så god og alle gæster har rost ham og hans valg af musik - både under middagen og til dansen bagefter. Vi giver ham de bedste anbefalinger:-)

Lillian og Ole Horsholt

Vi havde simpelthen bare en super sølvbryllupsfest.
God musik, godt mad, og alle var i det bedste festhumør.
At musikeren spillede på guitar under middagen, var super hyggeligt,
han gik også rundt imellem gæsterne da vi fik velkomstdrinks.
Dj. Musik til dansen var rigtig godt, musik alle aldersgrupper kender.
Vi kan varmt anbefale musikogdj...

Jane Hougaard

Det var en fantastisk oplevelse af have Christian Daugaard som guitarist til min mands 60 års fødselsdag. Han spillede musik, som passede lige til vores gæster. Han er dygtig og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Der var roser til ham fra alle vores gæster.

Jette Christensen

Vi holdt vores datters konfirmation og musikken var bare en perfekt kombination med guitar under maden og dj efter maden. Vi har kun rosende ord til Christian og vores gæster roste musikken og spurgte bl.a til hvor vi havde fundet ham :-) Vi kan varmt anbefale musikerogdj til andre.

Jeannette Jensen

Musikken var bare lige i øjet. Utrolig behagelig stemning under middagen og under dansen fik Christian gang i bryllupsgæsterne. Vi booker helt sikkert Christian igen :-)

Morten Jensen

Synger og spiller godt, meget behagelig person, skabte en skøn stemning og vi nød især guitar musikken til maden.

Tine Bødker