Cy 495Kredit

Festmusik til enhver lejlighed

Skal du holde fest i din forening, skal der festes på vejen, eller vil du holde århundredets sommerfest for familie og venner? Ingen anledning er for stor eller for lille til, at jeg kan tilbyde de perfekte musiske rammer for din fest.

Jeg har mange års erfaring i at kreere et spændende program inden for festmusik både som livemusiker under spisningen og som DJ, der giver den gas med dansemusik ud på de små timer.

Få skabt den helt rigtige atmosfære til din fest med mig som musiker og DJ, og gør det til en aften dine gæster sent vil glemme.

Se og hør hvordan jeg spiller her
Dj Billeder9

Behagelig baggrundsmusik til middagen

Under middagen spiller jeg afdæmpet guitar og synger, så der skabes et smukt lydbillede som baggrundsmusik. Det giver en helt særlig hyggelig stemning, så gæsterne fra start kommer i et godt og afslappet humør.

Jeg forstår min rolle som baggrundsmusiker, og lydniveauet er tilpasset, så gæsterne ubesværet kan snakke sammen ved bordene.

Mit repertoire spænder bredt, og jeg tilpasser det til aldersgruppen på gæsterne. Under middagen har jeg ikke fokus på at spille alt for velkendte numre. Her er der mere fokus på, at det skal være behagelig lyd, der skaber god stemning. Der vil selvfølgelig være mange genkendelige numre, som gæsterne kan nynne med på.

Hvis det er en mere casual fest, der fx foregår i haven, så tilpasser jeg mit repertoire, så det bliver lidt mere energisk. Jeg har en enormt god fornemmelse for situationen og tilpasser min musik i løbet af festen, så det hele tiden understøtter den gode stemning.

Christian gjorde det super godt. Fandt den rigtige stemning - både med guitaren og med pladerne. Kan på det kraftigste anbefales...

Ralf Daugbjerg

Musikken var bare lige i øjet. Utrolig behagelig stemning under middagen og under dansen fik Christian gang i bryllupsgæsterne. Vi booker helt sikkert Christian igen :-)

Morten Jensen

Christian Daugaard - Fantastisk musik til uformel 50 års fødselsdag.

Jette Bundgaard
Musikerogdj Fotografering 22 Of 38

Dansemusik for enhver smag

Efter middagen stiller jeg om til min DJ-opsætning, så jeg kan spille op til dans med den bedste festmusik. Mens jeg stiller om fra dinnermusik til DJ, er der typisk en naturlig pause i aftenen, hvor bordene ryddes og gæsterne trækker lidt frisk luft.

Som DJ skruer jeg op for energiniveauet og spiller en blanding af nye hits og elskede klassikere, som alle kan være med på. Jeg tilpasser musikken til aldersgruppen på gæsterne, så der hurtigt bliver skabt trængsel på dansegulvet. Efter mange års erfaring som DJ ved jeg præcis, hvad der skal til for at få gæsterne ud at danse.

Jeg spiller musik, der passer til målgruppen, så der helt sikkert er nogle hits, der kan synges med på. Er der ønsker om bestemte numre, så tager jeg også gerne imod dem, og passer dem ind i mixet. Det giver mig også en endnu bedre idé om musiksmagen blandt gæsterne, så jeg virkelig kan tilpasse mig ønskerne og holde niveauet oppe på dansegulvet hele aftenen igennem.

Min professionelle lysopsætning understøtter den festlige stemning og danner den perfekte ramme om dansegulvet. Jeg gør meget ud af, at det skal se tjekket ud, og udvælger min opsætning af lys, så det passer til aftenen og til festlokalet.

Cy 495Kredit

Underholdning til fest

Med mig får du både underholdning til fest i form af livemusik under middagen, DJ til dansegulvet og lysshow. Musikken er en vigtig del af en fest, og med guitarspil og sang og efterfølgende DJ, så er underholdningen sørget for.

Det giver et helt andet udtryk til festen, at der er en professionel musiker og en DJ, der ved præcis, hvad der skal komme ud af højttalerne for, at festen kommer i gang. I stedet for blot at have et anlæg i hjørnet, så får du med min helaftensløsning en musikalsk og levende ramme om din fest, som løfter hele begivenheden.

DERFOR ER JEG MUSIKEREN TIL DIN FEST

  • Jeg er imødekommende og tilpasser mig dine ønsker
  • Jeg elsker at interagere med gæsterne og finde frem til deres musiksmag
  • Jeg ved, hvordan man gennem musikken skaber en god fest
  • Jeg sørger for både levende dinnermusik og underholdning til festen som DJ.
1. Vælg dato

Her er en oversigt over de ledige lørdage jeg har tilbage. Er din fest ikke en lørdag, kan du bruge datovælgeren nedenunder.

Vælg en anden dag end lørdag

Klik i det hvide felt for at tilgå min datovælger, hvis din fest ikke ligger på en lørdag.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.