IMG_4325.JPG

Festmusik til enhver lejlighed

Skal du holde fest i din forening, skal der festes på vejen, eller vil du holde århundredets sommerfest for familie og venner? Ingen anledning er for stor eller for lille til, at jeg kan tilbyde de perfekte musiske rammer for din fest.

Jeg har mange års erfaring i at kreere et spændende program inden for festmusik både som livemusiker under spisningen og som DJ, der giver den gas med dansemusik ud på de små timer.

Få skabt den helt rigtige atmosfære til din fest med mig som musiker og DJ, og gør det til en aften dine gæster sent vil glemme.

Sammenklip

Hør et sammenklip af hyggelige dinnersange

Behagelig baggrundsmusik til middagen

Under middagen spiller jeg afdæmpet guitar og synger, så der skabes et smukt lydbillede som baggrundsmusik. Det giver en helt særlig hyggelig stemning, så gæsterne fra start kommer i et godt og afslappet humør.

Jeg forstår min rolle som baggrundsmusiker, og lydniveauet er tilpasset, så gæsterne ubesværet kan snakke sammen ved bordene.

Mit repertoire spænder bredt, og jeg tilpasser det til aldersgruppen på gæsterne. Under middagen har jeg ikke fokus på at spille alt for velkendte numre. Her er der mere fokus på, at det skal være behagelig lyd, der skaber god stemning. Der vil selvfølgelig være mange genkendelige numre, som gæsterne kan nynne med på.

Hvis det er en mere casual fest, der fx foregår i haven, så tilpasser jeg mit repertoire, så det bliver lidt mere energisk. Jeg har en enormt god fornemmelse for situationen og tilpasser min musik i løbet af festen, så det hele tiden understøtter den gode stemning.

Hør et sammenklip af min dinnermusik med guitar og sang.

Udtalelser

Magisk aften !

Christian spillede til vores bryllup og gjorde det til en Magisk aften! Han blev skam rost af alle vores gæster. Min mand havde allieret sig med Christian til hans tale og fået ham til at spille en sang til mig, Christian havde gjort sangen mere personlig og virkelig følte at den var til mig.

Trine
Fantastisk stemme og stort repertoire

Også her skal du have en STOR tak for at have gjort vores bryllup perfekt! Er ovenud glad for at det var dig vi valgte som bryllupsmusiker til vores bryllup! Fantastisk stemme og stort repertoire for både unge og ældre! Masser af ros fra ALLE gæster! Held og lykke på din vej - og vi ses HELT sikkert igen til vores næste store fest eller ved nogen af alle dem jeg anbefaler dig til!! :-)

Louise Kidmose Johnsen‎
FANTASTISK PERFORMANCE!

Vi vil gerne bringe vores varmeste anbefaling! Christian formåede at skabe hyggeligt og dejligt baggrundsmusik under middagen til vores bryllup for herefter at spille op til dans som DJ, hvilket alle gæster var med på! Christian har en fantastisk stemme og stort repetoair. ALLE gæster roste ham - unge som gamle! Han var med til at gøre vores bryllup perfekt!

Louise Hvass Davidsen
120% tilfreds!

120% tilfreds! Alt klappede, Christian er en behagelig fyr og har styr på tingene. Alle vore ønsker kunne han klare og sågar at akkompagnere en veninde, der sang for os til vores bryllup og det var så godt! Alle roste musikken og tror der blev delt en hel del visitkort ud😃 Meget bredt udvalg af sange og god blanding der passede til alle aldre! Vi håber snart vi får brug for en musiker igen og så vil vi vælge Christian!

Lise Storgaard-Lautrup
Se alle udtalelser

Dansemusik for enhver smag

Efter middagen stiller jeg om til min DJ-opsætning, så jeg kan spille op til dans med den bedste festmusik. Mens jeg stiller om fra dinnermusik til DJ, er der typisk en naturlig pause i aftenen, hvor bordene ryddes og gæsterne trækker lidt frisk luft.

Som DJ skruer jeg op for energiniveauet og spiller en blanding af nye hits og elskede klassikere, som alle kan være med på. Jeg tilpasser musikken til aldersgruppen på gæsterne, så der hurtigt bliver skabt trængsel på dansegulvet. Efter mange års erfaring som DJ ved jeg præcis, hvad der skal til for at få gæsterne ud at danse.

Jeg spiller musik, der passer til målgruppen, så der helt sikkert er nogle hits, der kan synges med på. Er der ønsker om bestemte numre, så tager jeg også gerne imod dem, og passer dem ind i mixet. Det giver mig også en endnu bedre idé om musiksmagen blandt gæsterne, så jeg virkelig kan tilpasse mig ønskerne og holde niveauet oppe på dansegulvet hele aftenen igennem.

Min professionelle lysopsætning understøtter den festlige stemning og danner den perfekte ramme om dansegulvet. Jeg gør meget ud af, at det skal se tjekket ud, og udvælger min opsætning af lys, så det passer til aftenen og til festlokalet.

Hør et mix af sange til dansegulvet

Målrettet et publikum på mellem 40 og 60 år.

Underholdning til fest

Med mig får du både underholdning til fest i form af livemusik under middagen, DJ til dansegulvet og lysshow. Musikken er en vigtig del af en fest, og med guitarspil og sang og efterfølgende DJ, så er underholdningen sørget for.

Det giver et helt andet udtryk til festen, at der er en professionel musiker og en DJ, der ved præcis, hvad der skal komme ud af højttalerne for, at festen kommer i gang. I stedet for blot at have et anlæg i hjørnet, så får ud med min helaftensløsning en musikalsk og levende ramme om din fest, som løfter hele begivenheden.

Derfor er jeg musikeren til din fest:

  • Jeg er imødekommende og tilpasser mig dine ønsker
  • Jeg elsker at interagere med gæsterne og finde frem til deres musiksmag
  • Jeg ved hvordan man gennem musikken skaber en god fest
  • Jeg sørger for både levende dinnermusik og underholdning til festen som DJ.
1. Vælg dato

Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Prisen er for et 7 timers arrangement inklusiv transportomkostninger til hele Danmark eksklusiv bro og færgeafgifter.

Vælg en anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 90 min. før arrangementets start. Mine priser er altid inklusiv al teknisk udstyr og kørselsomkostninger. Se særlige betalingsbetingelser under priser. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 600 kr. pr. halve time.